4 ženske uloge koje muškarci žele vidjeti u svojoj ljubavnici

Često pogledi muškarca i žene na ideale nemaju ništa zajedničko, pogotovo ako se odnose na međusobne zasluge.

Ali ako ne želite cijeli život provesti sami, onda morate saznati kakva predstavnici jačeg spola žele da im bude srodna duša.

U pravilu, ljubav muškarca nije upućena samoj ženi, već njegovom stanju pored nje.

To objašnjava da žena koja nije uvijek uspješna i lijepa svoju sreću nalazi u trenutku kada je ona koja ne blista inteligencijom i ljepotom iznimno popularna kod suprotnog spola.

Žena koja zna stvoriti posebno muževno stanje kod svojih obožavatelja i udovoljava njihovim pogledima na ideal uvijek će biti na vrhuncu uspjeha. Zato što zna skladno spojiti sve 4 uloge (ljubavnica, ljubavnica, princeza i kraljica).

maska
Fotografija: Pixabay

Ljubavnica

U ovoj ulozi žena nije samo odgovorna za red u kući, već je i čuvarica, tješiteljica, spasiteljica, oslonac i saveznik svom muškarcu. I, naravno, njegov vjerni drug.

Ona pokazuje smirenost, praktičnost i brigu za svog voljenog, zadovoljava njegove fizičke potrebe, nadahnjuje ga i gura na put samousavršavanja.

Žena domaćica kompetentno raspoređuje obiteljski prihod i stvara ugodnu domaću atmosferu. Ona ukusno kuha i čini sve kako bi se čovjek osjećao ugodno i zbrinuto.

Uostalom, i najjači čovjek ponekad je slab i želi da ga sažalijevaju, maze i daju dobar savjet. Za takvu ženu riječi zakletve “u bogatijima i siromašnima, u bolesti i zdravlju…” nisu prazna fraza, već poziv na akciju. Kao odgovor, jači spol izražava zahvalnost i poštovanje.

Ljubavnica

Ova važna uloga u odnosima zahtijeva ravnotežu, no neke je žene jako podcjenjuju, dok je druge, naprotiv, precjenjuju.

Muškarcima je najprivlačnija pa se ne može zanemariti.

Kraljica

U ovoj je ulozi važno da žena zadrži samopoštovanje i ima dobru inteligenciju. Ona kompetentno gradi odnose ne samo u društvu, već iu obitelji. Kakva god bila situacija, kraljica uvijek pobjeđuje.

U stanju je zadovoljiti intelektualne potrebe svog muškarca, pokazujući razboritost i samopouzdanje. Daje dobre savjete i dijeli korisne informacije.

Kao odgovor, muškarac pokušava zaraditi njezinu naklonost, njegov interes za nju ne blijedi. Izražava joj svoje divljenje i daje joj darove, jer dobiva snažan impuls za vlastiti razvoj i osjeća se odabranim.

Princeza djevojka

U ovoj se ulozi otkriva onaj dio prirode koji vjeruje svijetu i vjeruje u čuda. Takva žena je hirovita, pokazuje svoju bespomoćnost, bezobzirno se raduje i divi se svom muškarcu.

Spontana je i spontana, otvoreno izražava svoje želje, a prema svom odabraniku pokazuje povjerenje i poštovanje. Zahvaljujući tome, ona ima emocionalnu moć nad svojim muškarcem.

Kombinirajući sve te uloge, žena postaje poželjna muškarcu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki