Ovo je najveći trend ljepote ove godine, zahvaljujući Kylie Jenner

Prema društvenoj trgovini web stranica Polyvore 2016. je sve o tome Efekt Kylie Jenner. Stranica se osvrće na podatke svojih 20 milijuna korisnika i pogodite što? Ova 19-godišnjakinja prava je influencerica na polju mode i ljepote jer je zahvaljujući najmlađoj Kardashianki znatno porasla prodaja mat ruževa za usne.

Gole usne

MAC kozmetika zauzima prvo mjesto na ljestvici najpopularnijih beauty brendova i svoju popularnost duguje upravo tome gola ruževi za usne. Da uzima ga prema Polyvore ne zaboravite da zahvaljujući Kompleti za usne by Kylie, samo u Americi može se vidjeti porast u pojmovima pretraživanja goli ruž za usne (553%) i mat ruž za usne (267%). Devetnaestogodišnji multitalent to unatoč svemu ima polemikai dalje dobri jedno za drugo dobio. I još uvijek tražite lijepi mat ruž ili sjajilo? Odabrali smo nekoliko za vas!

Ići kupovati!

NYX – 8,80 €

Zoeva – 10,99 €

Maybelline – 6,52 €

Bourjois – 12€

NYX – 8,80 €

Isadora – 13,95 €

YSL – 36,95 €

Illamasqua – 24€

MAC – 24,50 €

Izvor: Seventeen, Slika: Getty, Instagram

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki