5 znakova da muškarac nema simpatije prema ženi

Kad se žena zaljubi ili pokaže interes za drugog muškarca, želi znati postoji li recipročna simpatija.

Postoji 5 znakova da vas muškarac ne privlači na koje biste trebali obratiti pozornost.

Izbjegava intimnost ili situacije koje bi mogle dovesti do nje

Vjeruje se da muškarci uvijek rado pristaju na fizičku intimnost, ali sve nije tako jednostavno.

Ako se muškarcu ne sviđa žena, teško da će se upustiti u fizičku intimnost. I to je normalno, jer svaki čovjek počinje pokazivati ​​racionalnost i pokušava izbjeći bilo kakvu odgovornost.

Slična je priča kada žena pokuša zavesti muškarca, ali on smišlja izgovore ili izbjegava susret nasamo.

ruke
Fotografija: Pixabay

Jednostavan primjer: nakon što žena pita: “Hoćemo li zajedno kod mene gledati film?”, muškarac odgovara: “Ne, prezauzet sam.” Sve to pokazuje da on nema interesa i žena treba izvući zaključke.

S njom provodi minimalno vremena

Kakvog smisla ima provoditi vrijeme sa ženom koja te ne zanima? Stoga se muškarci ponašaju racionalno i jednostavno odbijaju osobne sastanke, izmišljajući razne izgovore.

Svaka bi žena trebala razumjeti jednostavno pravilo: ako muškarac želi, naći će vremena i razloga za susret.

A ako ignorira na sve moguće načine i smišlja glupe izgovore, zaključci bi se trebali automatski proizvesti. Naravno, svaka žena u ovom trenutku treba biti racionalna. Ponekad čovjek može biti zauzet;

Pokazuje pasivnost tijekom razgovora

Zašto bi muškarac nastavio razgovor s nekim tko ga ne zanima? Ako muškarac zauzme pasivan položaj tijekom razgovora, puštajući riječi na gluhe uši i ne pokušavajući održati razgovor, to je pokazatelj da nije zainteresiran za ženu.

Ovo je jasan znak na koji uvijek trebate obratiti pozornost. Pametne žene znaju kako ispravno postupiti u takvim situacijama, počinju postavljati pitanja i pokušavaju navesti muškarca na razgovor. A ako ništa od navedenog ne pomaže, morate sami razumjeti što dalje.

Ne vodi je u svoje društvo

Možete pronaći primjere kada muškarac započne vezu, ali nastavi izbjegavati svoju odabranicu na sve moguće načine. Jednostavan primjer: muškarac odlazi u društvo prijatelja i djevojaka, a svoju odabranicu ostavlja kod kuće.

Ovdje bi svaka žena trebala postaviti pitanje: zašto se to događa? Slična se priča može dogoditi i s rodbinom, kada vas muškarac pokušava ne upoznati i smišlja razne izgovore.

Najvjerojatnije, muškarac jednostavno ne želi graditi ozbiljnu vezu, zbog čega zauzima ovu poziciju.

Ne troši novac na ženu

Koja je svrha trošiti novac na ženu ili joj davati darove ako nema simpatije? Muškarci su racionalni u svojim postupcima i mislima.

Ako nisu zainteresirani za ženu, neće vas maziti darovima niti financijski pomagati, jer sve to nema smisla. Neki muškarci daju darove, pa čak se i udvaraju, ali definitivno neće potrošiti značajnije svote.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki