Kako vratiti bivšeg u 8 snažnih koraka

Odgovor je prilično jednostavan: dobit ćete ga natrag ako vjerujete u . Ali to nije jedini uvjet da bi uspjelo. Također, morate biti 100% sigurni da je to ono što želite. Znamo što vjerojatno sada mislite: ne bismo čitali ovaj članak da nismo sigurni. Ali vjerujte nam kad vam kažemo da ponekad samo mislimo da znamo što želimo. A onda, nakon što nam se želje ne ostvare i zakopamo duboko u svoju podsvijest, shvatimo da je naša energija zapravo blokirala tu osobu da se ponovno pojavi. Zašto? Jer mi to zapravo nikada nismo željeli.

Pokušali ste sve—nazvati ga, ignorirati ga, ne spavati, ne jesti, uhoditi ga na društvenim mrežama, pričati o njemu, pokušavati ne pričati o njemu…ali ništa ne pomaže. Tvoj bivši se neće vratiti. I što je najgore, ni to niste preboljeli.

Ako pažljivo slijedite upute u nastavku, naučit ćemo vas kako ga vratiti pomoću .

1. Pusti to

Sigurni smo da to nije ono što ste očekivali čuti, ali pogodite što? Način da ponovno budete s bivšim je da ih pustite. Da, dobro ste pročitali.

Budimo iskreni – sve što radite je razmišljanje o svom bivšem. Iskreno, prilično si opsjednuta njime. Razmišljate o svemu što se moglo i trebalo dogoditi, vrtite cijelu svoju vezu naprijed-natrag u glavi, prisjećate se prvog susreta i što je najvažnije, obuzima vas strah da vam se više nikada neće vratiti.

Sve su to ograničavajuća uvjerenja i nisu dobra za vaše tehnike očitovanja. Zato bi trebala odustati prije nego što mu ponovno pokažeš ljubav. Dajte sve od sebe da zaboravite da je vaš bivši partner ikada postojao u vašem životu. Znamo da je teško, ali daj sve od sebe da prestaneš misliti na njega i, što je najvažnije, prestani očekivati ​​da se vrati.

2. Nema kontakta

Izdanje uključuje pravilo bez kontakta. To znači da ne smijete zvati svog bivšeg, slati mu poruke, pitati zajedničke prijatelje o njemu ili ga čak pratiti na .

Ne koristite pravilo bez kontakta kako biste ga natjerali da vas lovi. Ne radiš to da bi on shvatio da te zapravo izgubio.

Iako je vjerojatno da će se to dogoditi, to nije vaš primarni cilj. Ono što želite je osloboditi svoju energiju od te određene osobe.

Pogledajte više:

3. Oslobodite svoj ego

Sljedeća stvar koja vas sprječava da vratite bivšeg je vaš ego. Ovo je također nešto čega biste trebali odustati što prije.

Vaša vas nesigurnost koči. Ne vrijediš manje ako to želiš natrag. Pa, što ako te ostavi? Je li to stvarno važno? Zaboravite izravnavanje. Zaboravite mu išta dokazivati ​​i prestanite ga natjerati da vas lovi. Zaboravite na svoju ljubomoru i njegovu novu partnericu. Čak i ako je u novoj vezi, ovo je samo dio njegovog putovanja koje će ga vratiti vama. Sve su to negativna uvjerenja kojih se morate riješiti.

Osim toga, ništa od toga nije važno. Važno je samo da vas dvoje na kraju budete sretni. Jednom kada to shvatite, nadvladat ćete svoj ego i biti spremni nastaviti svoje putovanje.

4. Metoda šaptanja

Ako pokušavate smisliti kako vratiti bivšeg, metoda šaputanja je prava stvar za vas. Ovo je jednostavna tehnika i siguran način da vratite bivšeg.

Počnite s vizualizacijom. Zamislite svog bivšeg dečka kakav je sada. Što to radi? Sjedi li i gleda TV? Sprema li se na spavanje? Na kraju dana, to stvarno nije važno. Važno je zamisliti ih točno kako to sada izgleda. Pokušajte ići u što više detalja. Kako se sjedi? Što on nosi? Što kažeš na izraz njegova lica?

Sada zamislite sebe kako mu tiho prilazite. Ne može vas vidjeti, ali može osjetiti vaše raspoloženje. Vrijeme je da mu kažete što točno želite da učini. Vizualizirajte sebe kako mu se približavate uhu i šapćete što god želite da on čuje. Ako je potrebno, možete te stvari izgovoriti naglas. “Napiši mi.” “Nazovi me.” “Počni misliti na mene.”

5. Pozitivne afirmacije

Da bi zakon privlačnosti djelovao, morate se riješiti svih negativnih misli i negativnih emocija koje su vas opterećivale. Umjesto toga, vrijeme je da ih zamijenite pozitivnom energijom i pozitivnim mislima.

Najbolji način da to postignete su pozitivne afirmacije.

Za početak duboko udahnite. Stanite ispred ogledala i recite sve što želite da se dogodi.

“Moj bivši želi da se vratim.”

– Još me voli.

“Imat ćemo zdravu vezu.”

– Ja sam njegova srodna duša.

– Razmišlja o meni u svojoj novoj vezi.

– I dalje držim prvo mjesto u njegovom srcu.

Izgovaranje ovih rečenica u sebi može se isprva činiti glupim, ali vjerujte nam, djeluje. Možete čak nabaviti dnevnik i sve zapisati.

6. Pozitivna vizualizacija

Drugi način da se okružite pozitivnom energijom je vizualizacija. Vrijeme je da se ponovno predstavite svom bivšem. Zaboravite na ovu malu svađu i razdoblje razdvojenosti. Umjesto toga, samo zamislite da ste sretniji nego ikad.

Budite što realističniji kada je u pitanju ova vizualizacija. Zamislite vas dvoje u mogućim i stvarnim situacijama. Zamislite ga kako spava pored vas u vašem krevetu dok vi ležite sami. Zatvorite oči i zamislite njegovo ime na zaslonu telefona. Zamislite da vas moli za drugu priliku.

Ako vam treba nešto što će vas inspirirati, obratite pozornost na ljubavne odnose oko sebe. Umjesto da se fokusirate na sva slomljena srca i raskide, potražite priče o uspjehu. Pogledajte parove koji su se uspjeli spojiti nakon prekida i vidite sebe i svog bivšeg u njima.

Pogledajte više:

7. Nemojte biti nestrpljivi

Kada pokušavate smisliti kako vratiti bivšeg, želite da se to dogodi što je prije moguće. Htjeli to priznati ili ne, umirete od želje da ponovno budete s njim i ne možete čekati više ni sekunde da se to dogodi.

Dakle, čekate da se vaša manifestacija konačno isplati. Pratili ste cijeli vodič korak po korak i sve ste napravili kako treba, pa se ne možete a da se ne zapitate što ih toliko čeka.

Pa, to je još jedna lekcija koju treba naučiti na ovom putovanju: lekcija strpljenja. Vjerujte nam, sve dok ste tjeskobni i nervozni zbog njegovog povratka, to se neće dogoditi.

Upamtite što smo vam rekli na početku: morate naučiti otpustiti!

8. Vjerujte procesu

Recimo vam nešto: vraćanje određene osobe je proces. Što je najvažnije, to nije linearan proces. Što to znači?

Pa, prvo i najvažnije, nećete ga vratiti u tren oka. Neće se dogoditi kada vi to želite. Umjesto toga, on će se vratiti u vaš život kada ga trebate i što je najvažnije, kada budete spremni ponovno se ujediniti s njim.

Još jedna stvar koju treba znati je da će biti dobrih i loših dana. Bit će dana kada ćete osjetiti njegovu prisutnost i biti 100% sigurni da ste na pravom putu. Iako nemate fizičkih dokaza, znat ćete da je vaš spoj blizu.

Onda ćete se drugim danima osjećati kao da sve radite uzalud. Osjećat ćete se dalje od njega nego ikad prije i bit ćete sigurni da nijedna od vaših tehnika očitovanja ne djeluje.

Važno je ne odustajati u ovim oblačnim danima. Vaša energija i raspoloženje će rasti i padati, ali na kraju će stvari doći na svoje mjesto.

Pogledajte više:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki