Kako pripremiti živu vodu koja čisti sve toksine iz tijela

Voda nije manje važna za naše zdravlje od hrane koju jedemo. No važno je napomenuti da u ovom slučaju nije važna samo količina, već i njezina kvaliteta.

je jedan od najsigurnijih načina ne samo za čišćenje od toksina, već i za poboljšanje općeg tonusa i općeg zdravstvenog stanja.

Također se naziva strukturirana ili silikatna voda. Ova tekućina ima ljekovita svojstva – zasićena je silicijem – najvažnijim elementom u tragovima, bez kojeg tijelo ne apsorbira gotovo sve ostale.

Kako se priprema živa voda?

1. U emajliranom loncu od pet litara najprije morate prokuhati vodu iz slavine, a zatim je brzo ohladiti u hladnoj kupki. Ovo je prva faza strukturiranja vode.

2. U lonac stavite pet do sedam kamenčića crnog kremena koji se može kupiti u apoteci. Prelijte ih vodom. Pokrijte posudu gazom i ostavite dva dana. Potom vodu pažljivo prelijte u drugu posudu, a donji sloj od dva do četiri centimetra treba baciti, jer kremen taloži patogene mikroorganizme i strane kemijske elemente koji se nalaze u vodi.

3. Stavite vodu u zamrzivač. Čim se na površini i na stranicama posude pojavi prvi led, voda se ulije u plastičnu posudu, koja se ponovno stavlja u zamrzivač. Prvi led se izbacuje – to je takozvana teška voda. Sadrži izotope vodika deuterij i tricij, smrzava se na temperaturi od +3°C i nepovoljan je za tijelo.

Završno zamrzavanje treba obaviti u plastičnoj posudi. Kada se oko dvije trećine vode smrzne, potrebno je napraviti rupu u ledu i izliti preostalu tekućinu – ona sadrži sve neželjene nečistoće. Zatim pričekajte da se led otopi na sobnoj temperaturi. Proučavana tekućina naziva se protijska voda jer je pročišćena od teških izotopa.

4. Na kraju, ako imate prstenasti magnet ili magnetski lijevak, prolijte vodu kroz njega kako biste dodatno obogatili njegovu strukturu. Dobivena voda ima ljekovita svojstva – pročišćava organizam. Dugotrajnom primjenom ublažava niz bolesti. Ali njegova korisna svojstva čuvaju se samo oko sedam sati.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki