Bizarno: Wasabi kao prirodno punilo za usne?

Iako preferiramo wasabi uz sushi, mnoge djevojke misle drugačije. Ako želite punije puljenje – bez pravih punila za usne – možete upotrijebiti malo wasabi paste. Čekaj, što?!

Prirodno

Nakon što je Kylie Jenner malo poradila na usnama, čini se da je nastavila pravi trend. Rečeno je da su fileri za usne trenutno vrlo traženi. Ispitivanje programa Provjeri čak pokazuje da sve više mladih djevojaka prska usne. No, novi bizaran trend na Instagramu dokazuje da ne morate nužno ići kod plastičnog kirurga ako želite punije durenje. Beauty blogerice masovno namažu usne malo wasabi paste. Rezultat? ‘Prirodne’ punije usne. Je li opasno? Rafinerija 29 predstavila ga dermatologu i on je rekao da je siguran, sve dok to ne radite prečesto. Rezultat možete vidjeti u nastavku.

Pročitajte i: Bizaran trik za savršenu olovku za oči s krilima

Izvor: Colorful Rebel, Slika: iStock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki