Novost za bebe! Ova sudionica MAFS-a čeka dijete

iako Vjenčani na prvi pogled nije joj dao novi plamen, misao Maxime Offerman u konačnici ljubav s muškarcem izvan programa. A sada joj je došlo još nešto lijepo, jer MAFS-sudionica je trudna!

Rekapitulacija

Ako ste još uvijek u potpunosti u priči o Silio & Co iz prošle sezone i nemate pojma tko je Maxime: samo mali rekapitulacija. Maxime je sudjelovao u drugoj sezoni Vjenčani na prvi pogledi tamo se vjenčao Nick. Tijekom programa činilo se da stvari između njih dvoje idu dobro, no na kraju su odlučili prekinuti. Maxime je zatim pokušao drugi put MAFS: Druga prilikaali ni tamo nije našao ljubav.

Trudna

Na putu je malo čudo✨”, piše Maxime sada na svom privatnom Instagram profilu uz fotografiju nje i nje lišće gleda staklenku s fotografijom ultrazvuka na plaži. Na drugoj fotografiji par drži niz fotografija budućeg malog dok s ljubavlju gledaju jedno drugome u oči. slatka! Iza poruke stoji ružičasto srce, a Maxime na fotografijama nosi jarko ružičasto odijelo. Dakle, djevojka!

Koliko je Maxime trudna, ne otkriva, no vjerojatno će negdje na proljeće prvi put postati majka. U ime Grazia naravno čestitam!

Pripreme za novu sezonu

Iako program u to vrijeme nije bio uspješan za Maxime, zapravo postoje parovi koji pronađu onu pravu MAFS. Budite takvi Oskoruša i Astleigh i Sinko i Dylan još iz prethodnih sezona sretni zajedno. A sada počinje nova sezona! Zaokružite u svom kalendaru 16. siječnja 2024. jer tada će doći vrijeme. Vjenčani na prvi pogled može se vidjeti u najmanje dvije epizode tjedno na RTL 4 i na Videolandu. Jedva čekamo!

Izvor: Love Reality, Instagram @maximeofferman | Slika: Vjenčani na prvi pogled

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki