5 savjeta za ljepotu modela Victoria’s Secreta

Dok Viktorijina tajna manekenke su već večeras prošetale modnom pistom, mi u Nizozemskoj morat ćemo još malo pričekati do emitiranja revije. U međuvremenu, sanjarimo o fotografijama, jer imaju tako zategnuto tijelo, a koža im je tako lijepa. Dakle, to tijelo je izvedivo, ali što modeli zapravo koriste za svoju lijepu kožu?

Savjeti za ljepotu

Nije potrebno spominjati da se top modeli uvijek dobro brinu o sebi. Hrane se zdravo i ne piju previše alkohola, što im održava kožu lijepom. Brojni modeli podijelili su svoje savjete s vanjskim svijetom, tako da svi mogu učiniti isto besprijekorna koža kao što mogu dobiti. I budimo iskreni… Zapravo i nije tako teško.

1. Pijte (kokosovu) vodu

Opće je poznato da je pijenje vode dobro za zdravlje, ali i za kožu. Manekenke se kunu u piće vode. Mnogima je omiljena i kokosova voda, jer prema… Adriana Lima daje vam zdrav i blistav sjaj. I ako Adriana Lima tako kaže…

2. Prije vježbanja temeljito očistite lice

Naravno, super je ako nakon dugog dana želite u teretanu, ali ne zaboravite skinuti šminku. Bivša anđelica Victoria’s Secreta Karlie Kloss temeljito očisti lice prije i poslije vježbanja. O da, i ona je obožavateljica trakica za pore. Mogu se nabaviti u svakoj ljekarni. Dakle, sljedeći put kad prošetate trgovačkom ulicom, znate čime se opskrbiti.

3. Umasirajte lice kockicom leda

Dobio ove godine Jasmine Tookes čast imati fantazijski grudnjak nositi i za to naravno morate izgledati malo ljepše nego inače. Manekenka također ima prekrasnu kožu. Njezina tajna? Svaku večer prije spavanja lice masira kockicom leda dok se ne otopi. Prema Jasmine, pore su male i koža je nakon toga čvrsta. I ne košta vas ništa, osim vrećice za kocke leda!

4. Podmazati, podmazati i opet podmazati

Alessandra Ambrosio kaže da svoju lijepu kožu duguje nanošenju krema i radije koristi VS Beach Sexy sprej za valove na plaži od, naravno, Victoria’s Secreta. Kako ona sprječava bore? Prema njezinim riječima, nanošenje SPF-a čini čuda.

5. Mlaka voda s pola iscijeđenog limuna

Candice Swanepoel uzeti će jedan ove godine pauzajer je upravo rodila sina Anaca. Ali što ona zapravo čini za blistavu kožu? “Moj savjet za ljepotu je vrlo jednostavan i jeftin. Svako jutro popijte čašu mlake vode s pola iscijeđenog limuna.” Prema modelu, piće osigurava ispiranje crijeva i čišćenje organizma. Također preporučuje da pijete najmanje dvije litre vode svaki dan. Zato pripremite te boce, jer od sutra ćete cijeli dan piti vodu, vodu i još vode!

Izvor: Beautify, Girlscene, Odluči se Slika: Getty

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki