5 razloga zašto muškarci ostavljaju žene koje vole

Mnogi se muškarci žale da im žene ne posvećuju dovoljno pažnje.

Slome se i, nemajući više snage da podnose (kako im se čini) hladnoću i ravnodušnost, odluče da više nije moguće ovako provesti dan, a zatim napuštaju svoje najmilije.

Evo prvih pet stvari koje motiviraju muškarce da ostave svoje ljubavnice, i to s nevjerojatno brutalnom i brutalnom odlučnošću.

1. Ima osjećaj da ga žena želi promijeniti na svoj način

Muškarci često u razgovorima s užasom spominju da su jednom imali vezu kada ih je žena na sve moguće načine htjela promijeniti i preoblikovati.

Željela mu je nametnuti stvari koje ne voli, namamiti ga stvarima koje ga ne zanimaju i slično. S vremenom su shvatili da neće postati ono što je ona željela i tome su stali na kraj.

par
Fotografija: Pixabay

Muškarcima je to jedna od omiljenih priča koju priča s drhtajem i užasom, a djelomično i s oduševljenjem – na kraju je ipak uspio pobjeći.

2. Osjeća se razdraženo i apatično jer je ona uspješnija od njega.

U osnovi, cijeli ovaj problem živi u glavi muškarca, sprječavajući ga da je mirno zagrli ili provede vrijeme s njom.

Ako je žena uspješnija od njega, on se osjeća inferiorno i misli da joj nema što ponuditi. Smatrajući da u obitelji hlače treba nositi muškarac, a ne žena, osjeća gađenje, što utječe na odnose i općenito na psihologiju i zdravlje muškarca.

On doslovno hoda uokolo u apatiji; ništa ga ne može motivirati. Spuštena obrva. I živčane stanice, dok se smanjuju, ne povećavaju se.

3. Žena ga ne voli

Muškarci više od žena žele nježnost i privrženost, slobodnu i toplu ljubav, komunikaciju bez prevare i podmuklosti.

Čeznu za tim, zamišljajući priču o Romeu i Juliji, ali mnogi ljubavnici nisu spremni ni za dodatni poljubac.

4. Žena mu stalno prigovara

Gunđanje bez broja, stalna prigovaranja i naizgled beskrajno mrmljanje nikako neće u čovjeku probuditi topli osjećaj, ali kako god! – najradije bi pobjegli kud god pogledaju, samo da ne slušaju svako prigovaranje i “kukanje”.

Žena je loše raspoložena, ponekad joj je potrebna podrška i podrška, netko tko sluša i može slušati njezine osjećaje, ali ne biste trebali preopteretiti svog zaručnika time. Nikakav krevetski život ili strast neće ga zadržati u blizini takve žene.

5. Uspoređuje s pr

Nitko ne voli kad ga netko uspoređuje s nekim drugim ili, još gore, baca u bivši koš.

Ako žena, ne daj Bože, samo jednom kaže da je on isti (ili skoro isti) kao njen bivši dečko, zauvijek će izgubiti njegove porive i svaku ljubav. Veza će vrlo brzo završiti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki