Stvarni život: ‘Nadogradila sam trepavice i ovo se dogodilo’

Sve više žena odlučuje se za ekstenzije trepavica. Zvuči vrlo privlačno, ali tako je Vrijedno hypea? Minou Clark po Huffington Post shvatio sam.

Izbori, izbori

“Kada sam stigla na konzultacije u BingLash, rečeno mi je koje različite trepavice mogu izabrati. Tako ih je bilo trepavice od nerca, silk trepavice, lisičje trepavice i sintetičke trepavice. Također sam mogao birati koju dužinu želim; duljina trepavica varirala je od 7 milimetara do 15 milimetara i na kraju sam mogla birati želim li trepavice C-curl ili J-curl trepavice. Oblik trepavica je varirao od prirodnog izgleda do… glamurozno mačje oko.
E sad, nisam netko tko se puno šminka pa sam se odlučila za što prirodniji izgled. Odabrala sam trepavice duge 11 milimetara, izrađene od sintetičke svile u J-uvojku. Rečeno mi je da će to pružiti najprirodniji izgled, jer su moje trepavice dugačke oko 10 milimetara. Nanošenje trepavica bilo je iznenađujuće opuštajuće. Morala sam leći i zatvoriti oči, a pojedinačne trepavice su nanesene jedna po jedna. Nisam osjećala baš ništa i u jednom sam trenutku čak i zaspala. Cijeli postupak trajao je oko sat i pol.”

Naknadna njega

“Rečeno mi je da u početku izbjegavam maskaru i olovku za oči jer bi mogle opustiti trepavice i učiniti da brže ispadnu. Ali ako je naknadna njega dobra, ostat će lijepe do tri tjedna. Također sam morao izbjegavati vodu kako bi ljepilo imalo dovoljno vremena da se osuši. Konačno, rečeno mi je i da spavam u položaju u kojem mi trepavice ne dodiruju jastuk. Ali budimo iskreni: nemam kontrolu nad time kako spavam!

Tjedan poslije
Tjedan dana kasnije bilo je jasno da su neke trepavice ispale i počele se skupljati. Bojala sam se čistiti ih jer nisam htjela da se slučajno otkače i ispadnu.

Dva tjedna kasnije
Očekivano, ispalo je više trepavica. I to nažalost ne ravnomjerno. Definitivno bih koristio jedan dotjerati na određenim mjestima.”

Pravomoćna presuda

“Bih li ikada više dobila ekstenzije trepavica? Vjerojatno samo za posebne prilike poput mog rođendana ili vjenčanja. Tvoje trepavice izgledaju apsolutno fantastično, tako da je prava šteta ako ispadnu. Moguće je da mi je prilikom ispadanja umjetnih ispalo i nekoliko vlastitih trepavica, ali to se sigurno ne primijeti. Iskreno govoreći, to svakako jest visoko održavanje beauty rutina i svakako nije jeftina. Tako da ću se za sada držati samo svojih trepavica.”

Pogledaj OVDJE Rezultati!

Također pročitajte: Na ovaj način dobivate prekrasne trepavice bez maskare

Izvor: Huffington Post, Slika: iStockphoto

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki