TEST: Jeste li prema imenima kompatibilni u ljubavi

Ovim kratkim testom saznat ćete jeste li kompatibilni u ljubavi sa svojim partnerom.
Da biste to učinili, morate zbrajati znamenke od prvih slova svojih imena dok ne dobijete jedan broj.

Primjer (Slavi i Denica):

C + D (18+5) – zbrojite ih i dobijete 23. Zatim zbrojite dobivenih 23 sa 2+3 da biste dobili jednoznamenkasti broj – 5.


Zbroj 1

Ako je zbroj 1, to znači da ste u mnogočemu kompatibilni, imate iste interese, a ponekad vam se čak čini da među vama postoji neka čudna telepatija. Ali! Vrlo je vjerojatno da će ovaj odnos stagnirati. Možete živjeti zajedno godinama, ili čak osnovati obitelj, ali u jednom trenutku osjećate da su stvari previše inertne.

Zbroj 2

Na prvi pogled imate zapanjujuće miran odnos lišen strasti. Ali to vas nikako ne treba plašiti. Baš suprotno! Nemojte zamijeniti nedostatak strasti za savršeno pristajanje! Ako između vas nema kućnih skandala i ne lutate između polova jake ljubavi i mržnje, to ne znači da nema jakih osjećaja.

Zbroj 3

Vaš odnos je izuzetno poseban. Uglavnom se oslanja na jake emocije i goruću strast. A kada leptirići nakon nekog vremena nestanu, to može biti pogubno za vaš odnos. Oboje imate snažnu potrebu za onim osjećajem ljuljanja koji imate kada ste zajedno, i bez obzira što se s vremenom dogodi, nikada nećete požaliti što vam se dogodilo.

Ukupno 4

Imate previše različite osobnosti i ako osjećaji nisu dovoljno jaki, ova veza je osuđena na propast. Ostanak zajedno zahtijeva mnogo kompromisa s obje strane, strpljenje i spremnost na promjene. Ova ljubav će vam svakako otvoriti oči za mnoge istine i učiniti vas mudrijim i umjerenijim.

Zbroj 5

Uživate u velikom skladu i ravnoteži u svojim odnosima. Naravno, bitizmi vas ponekad dovedu u nevolju, ali ovo je više lekcija o uklapanju. Ako su osjećaji jaki, vrlo brzo i bez puno truda imat ćete vrlo, vrlo jaku vezu. Samo budite oprezni s utjecajem drugih.

Broj 6

Možda vam se ponekad ova veza čini previše dosadnom. Pa čak i ako razmišljate o tome je li ljubav prava. Ali zapravo, vi i vaš partner imate vrlo jak sklad i s vrlo malo ljudi možete imati tako dubok odnos.

Ukupno 7

Ovaj odnos uvijek visi na koncu. To je vječna borba karaktera i ega. Kao da dva oštra kamena pokušavaju djelovati zajedno, a nešto nedostaje. Da bi opstao nakon što se slegnu jake strasti trebat će vam puno, puno kompromisa.

Broj 8

Najveća opasnost za vaš odnos je nedostatak razgovora i nespremnost da se čujete. Oboje ste sebični i jaki karakteri, zato je ponekad tako teško komunicirati. Ako vjerujete da je to vaša osoba, razmislite što bi se dogodilo da samo pognete glavu i popustite. Vjerujte mi, on će to cijeniti i slijediti vaš primjer! Mogli biste imati stvarno prekrasne odnose sve dok slomite nešto vrlo malo u sebi.

Broj 9

Užarena, čak i opsesivna strast, seks u neograničenim količinama i snažan žar! Sigurno ste puno puta osjetili da ne možete disati ako ta osoba nije uz vas. Vaši najveći problemi bili bi povezani s ljubomorom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki