12 prepoznatljivih problema ljepote zimi

Sve je hladnije. U našem ormaru sada su mjesta za tople džempere, a kožne jakne na vješalicama također su zamijenjene debelim zimskim kaputima. Ali stvari se mijenjaju i na polju ljepote. Ovo su problemi ljepote koje svaka žena prepoznaje.

1. Kosa vam je trajno kovrčava
Bilo da pada kiša, snijeg ili vjetar, vaša kosa je uvijek važna. Ujutro s velikim neradom radite stiliziranje jer ta frizura neće trajati duže od sat vremena.

2. Vaš nos je velika iritacija
U proljeće imate užasnu peludnu groznicu, ali od jeseni ponovno curenje iz nosa dolazi na scenu. Više ne možete izaći iz kuće bez vrećice pune maramica. A tvoj puder, svugdje ga ima na kraju dana, osim na nosu.

3. Suha koža je neprijatelj
Možete nanositi što god želite, ali nekoliko sati kasnije vaša će koža više sličiti brusnom papiru.

4. Ne možete izbjeći ispucale usne
U drogerijama se Labello, Blisex i Camerix odjednom prodaju trostruko više, jer baš kao i sa suhom kožom, imamo posla i s ispucalim usnama. Nije, naravno, dražesno gledati suha usta, ali nažalost često se malo toga može učiniti osim mazati, mazati i još više mazati.

5. Vaš brijač se sve rjeđe koristi
Dečki su možda manje sretni, ali nitko nema vremena obrijati sva ta područja. I ne vidi se ispod tih debelih džempera i dugih hlača.

6. Što? Pedikura?
Otvorene cipele više se ne nose, pa čemu onda ići na pedikuru, pitate se? Ali čim dođe proljeće i opet se budu mogle nositi otvorene cipele, bit će vam pomalo žao što niste bolje njegovali te nokte na nogama.

7. Klaunovski nos sada je dio vašeg dnevnog outfita
Možete koristiti koliko god želite podloge, korektora i highlightera, Rudolph sob crvenog nosa je tvoje srednje ime svake zime.

8. Maskara i olovka za oči zapravo se ne koriste
Osim ako ne možete cijeli dan držati oči otvorene, a da ne trepnete…

9. Ponekad je prehladno da bi se uopće našminkala
Naravno, malo je nezgodno, ali gledajte na to pozitivno: vaša koža ima vremena oporaviti se od svih tih slojeva šminke.

10. Solarij je vaš drugi dom
Idete predaleko da i vi prolazite kroz život kao duh.

11. Osim topline, šalovi daju i veliki klik ispod kose
Moramo li reći nešto više? Tako četkajte sat vremena.

12. Postoji mnogo kozmetičkih proizvoda koji se ponovno kupuju
Lakšu podlogu potrebno je ponovno nabaviti, a i vaša će zaliha ruževa za usne dobiti novo društvo. I nemojmo zaboraviti hidratantne kreme i kreme za ruke.

Također pročitajte: 7x najpopularnijih Pinterest makeup trikova

Izvor: POGLED Slika: Istock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki