Grudnjak sa žicom ili bez žice: Koji je bolji?




Foto: Malltohome.bg

Bandelle grudnjaci su bolji. Ne! Bolje su grudnjake bez žica. Ne! Ovo je beskrajna rasprava koju većina žena vodi u međusobnim razgovorima. U ovom članku bacamo malo svjetla na svaku vrstu grudnjaka, grudnjak sa žicom i grudnjak sa žicom, kako bismo vam olakšali odabir na temelju vaših potreba.

PS: Svaki grudnjak ima svoju čar i prednost!

Grudnjaci sa žicama

U svakom grudnjaku sa žicama nalazi se tvrda žica koja je ušivena ispod košarice grudnjaka. Jedna od glavnih prednosti ovih grudnjaka je potpora, pogotovo ako imate veće grudi. Uz potporu žice, možete osjetiti manje bolova u leđima ili naprezanja koje inače osjećate tijekom dana. Osim toga, grudnjaci sa žicom omogućuju bolje podizanje, odvajanje i oblik grudi.

Loša strana grudnjaka sa žicama je ta što ponekad žica može probiti tkaninu i iritirati vašu kožu. S vremenom, žica može postati neravna. Kada se takve stvari dogode, vrijeme je da zamijenite grudnjak.

Grudnjaci bez uložaka

Grudnjaci bez žica često se nazivaju grudnjaci s mekom košaricom jer ne sadrže nikakav tvrdi/tvrdi komad materijala. Grudnjak je u potpunosti izrađen od tkanine koju većina žena smatra vrlo udobnom. Grudnjaci bez žica općenito su prikladniji za žene s manjim grudima jer im ne treba toliko potpore. No, to ne znači da žena s velikim prsima ne može nositi grudnjak. Potpuno se svodi na osobne preferencije! Ovi grudnjaci također traju dulje od grudnjaka sa žicom jer nema žice koja bi probila tkaninu ili izgubila oblik.

Naravno, postoje nedostaci. Kada nosite grudnjak bez bandea, nećete dobiti isto podizanje i odvajanje kao što biste dobili s grudnjakom s bandeau. No ipak, razina udobnosti prevladava i čini ih prilično omiljenim mnogim ženama.

Ako ste već odabrali tip grudnjaka koji vam odgovara, samo do kraja travnja na Malltohome.bg možete iskoristiti 30% popusta na donje rublje brendova Triumph, Sloggi i Lisca.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki