Izbjegnite upadanje u ljubavni trokut: 4 znaka da je muškarac oženjen, ali to skriva

Neki možda misle da je lako razumjeti je li muškarac oženjen ili ne. Na primjer, pruga s vjenčanog prstena na prstu ili nešto slično će to odati.

Ali zapravo, ljudi su se naučili maskirati tako vješto da takvi osnovni koncepti mogu biti potpuno nevidljivi.

Ovakva se vještina ne nalazi često, ali ipak je bolje naučiti kako prepoznati oženjenog muškarca mnogo prije nego što veza ode predaleko.

Postoji nekoliko specifičnih znakova koji će pomoći u otkrivanju oženjenih muškaraca.

Geste i izrazi lica

Geste i izrazi lica mogu biti mnogo rječitiji od muškarčevih lijepih riječi, stoga na prvim spojevima svakako obratite pažnju na njih. Čak i ako zna vješto lagati, neki se pokreti mogu kompromitirati i odati istinu.

odnos
Fotografija: Pixabay

Na primjer, muškarac se može naglo trgnuti od neočekivanih poziva ili se stalno vrpoljiti na sofi, a ako se dočepa sitnih dijelova, stalno ih uvrće i ne može ih ostaviti na miru.

Sve to samo znači da se u dijalogu krije laž ili neke loše namjere. U svakom slučaju, bolje je ne započinjati ozbiljnu vezu s takvom osobom.

Čudno ponašanje

Drugi znak se ne otkriva tako brzo jer se pojavljuje u trenutku kada par prvi put odluči provesti noć zajedno.

Muškarčevo ponašanje tijekom dana može biti neprimjetno, ali prije odlaska u spavaću sobu, muškarac naglo odluči izaći negdje van.

Često govori o bacanju smeća ili samo o udisaju svježeg zraka. Ali telefon uvijek nosi sa sobom.

Ako je opravdanje za izostanak prilično sumnjivo, vrijedi razmisliti o tome što čovjek zapravo radi. Najvjerojatnije pokušava nazvati suprugu kako bi joj lagao gdje se zapravo nalazi.

Ne događa se tijekom praznika

Ako sve praznike i vikende morate provesti sami, to također nije najbolji znak. Čak je i telefonom nemoguće razgovarati u takvim trenucima, jer čovjek stalno pokušava pronaći neke izgovore zašto se to događa.

Naravno, može lijepo pričati o tome kako vikendom ide negdje u posjet baki ili odlazi izvan grada zbog posla. Ali to se ne može događati kontinuirano.

Ne na društvenim mrežama

Još jedno zvono za uzbunu može biti nedostatak stranica na društvenim mrežama. Da, ako govorimo o starijoj generaciji, to se može dogoditi bez posebnog razloga. Ali ako je muškarac mlađi od 50 godina, nedostatak života na internetu trebao bi alarmirati moderne djevojke.

Stvar je u tome što upravo ovaj pokazatelj može sakriti prisutnost obitelji, jer će općenite fotografije s djecom ili ženom uvijek pokazati pravi društveni status muškarca.

Ako muškarac jednostavno još nije registriran nigdje na mrežama, možete mu ponuditi svoju pomoć. A odbijanje takve interakcije zajamčeno znači da on nešto skriva ili pokušava glumiti drugu osobu.

Varanje nikada nikome neće donijeti radost. Od strane zakonite supruge, to je uvijek patnja i tjeskoba za očuvanje obitelji. A status ljubavnice čak je i sramotan položaj u društvu. A nije lako čovjeku biti rastrzan između dvije vatre.

Stoga je bolje odbiti takve veze. A ako uspijete uhvatiti čovjeka u laži, trebali biste o svemu mirno razgovarati i donijeti neku zajedničku odluku.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki