Spreman za brak: 7 stvari u ponašanju muškarca koje ukazuju na ozbiljne namjere

Za svaku je djevojku važno znati koliko su ozbiljne namjere momka i isplati li se nastaviti vezu s njim.

Ponekad mladić koji je naizgled zaljubljen, odlučan u zajedničkoj budućnosti, iznenada i zauvijek nestane iz života djevojke.

Da biste shvatili koliko su ozbiljne namjere muškarca, trebali biste analizirati njegovo ponašanje.

Muškarac radi neke stvari samo za ženu s kojom planira biti duže vrijeme.

Komunicira s voljenima odabranog

Većini ljudi komunikacija s obitelji i prijateljima odabranika nije ugodna, a nekima jednostavno predstavlja stres.

vjenčanje
Fotografija: Pixabay

Ako muškarac ne izbjegava susrete i komunikaciju s djevojčinim rođacima, i pokazuje simpatije prema njima, to znači da dopušta mogućnost da se s njima u budućnosti srodi. To je dokaz njegovih ozbiljnih namjera i želje za nastavkom veze.

Šeta sa ženom o njezinu poslu

Značajan dio čovjekovog života čine dosadne, ali neophodne stvari. Sjajno je ako prijatelj dragovoljno ide sa ženom u kupovinu ili je prati u banku ili kliniku.

Muškarac to ne radi zato što nema što raditi, već iz želje da provede više vremena sa svojom voljenom.

Popravak stvari u kući odabranika

Ako je muškarac spretan, tada svoje vještine može primijeniti u kući svoje voljene žene. Na primjer, popraviti slavinu koja curi u kuhinji ili promijeniti oštećenu bravu na vratima.

Time partner pokazuje da će biti vrijedan, ekonomičan suprug.

Pita za mišljenje o izboru odjeće

Djevojka nije stručnjak na polju mode, ali momku je važno njeno mišljenje, kako bi se trebao oblačiti? To znači da joj želi ugoditi u ovom odijelu. Time partner izražava povjerenje i namjeru da ostane s odabranikom.

Kuha joj ukusna jela

Sjajno je ako muškarac pokuša zadovoljiti svoju djevojku pripremajući razna ukusna jela.

Napušta svoju zonu udobnosti kako bi ugodio partneru. Time partner želi pokazati brižnost, ozbiljnost osjećaja i namjera te sposobnost stvaranja kućne udobnosti.

Planiranje zajedničke budućnosti

Slabiji spol voli zajedno planirati daleka putovanja i zanimljiva putovanja. Muškarci tome pristupaju spontanije.

Ipak, zaljubljeni muškarac će uzeti u obzir očekivanja svoje odabranice i kovati planove za zajedničku budućnost. Tada ne može biti sumnje u poštene namjere odabranog.

Pažljivo sluša

Žene imaju tendenciju neprestano pričati o rođacima i poznanicima, otkrivajući i najmanje detalje. Muškarci su ravnodušni prema takvim razgovorima, slušaju samo iz pristojnosti, ne ulazeći u detalje.

Ako se muškarac sjeća priča svoje partnerice o njezinim voljenima, to znači da su mu njezine riječi važne. Partnera zanima sve što se tiče žene koju voli i njezine okoline, iz želje da joj bude bliže. Ovo je vrlo vrijedno.

Neke od navedenih stvari koje radi zaljubljeni čovjek čine se male. Ali to su važne sitnice po kojima se može procijeniti ozbiljnost nečijih namjera.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki