8 stvari koje svaki muž može učiniti na Dan sv. Voljeni




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Znate da sreća leži u malim stvarima. To se odnosi i na sutrašnje Valentinovo. Nema potrebe da svojoj ženi kupujete veliki buket, skupi nakit ili je vodite u otmjeni restoran. Sigurno će biti sretna ako učinite ovih 8 stvari:

1. Probudite je poljupcem

Ne postoji bolji način za početak dana. To pokazuje da vam je ona prva stvar na umu.

2. Reci joj da je lijepa

Možda to činite često, a možda i niste dugo, ali svakako joj to trebate reći 14. Žena uvijek mora čuti komplimente od svog muža.

3. Ostavite joj ljubavnu poruku u torbi

Ne mora biti ništa dugo niti originalno, možete samo napisati da je volite.

4. Zamolite je za ples

Ne morate biti savršeni plesač, samo pustite njezinu omiljenu pjesmu i pozovite je da zapleše s vama.

5. Obavljajte kućanske poslove

Neka taj dan ne pere suđe, čisti, pere rublje… Otkažite kućanske poslove kako bi se prepustila opuštanju.

6. Zapalite svijeće

Svijeće stvaraju romantičniju atmosferu, pa nećete pogriješiti zapaliti nekoliko u sobi dok večerate ili gledate romantični film.

7. Iznenadite je

Važan je trenutak iznenađenja. Možete joj kupiti cvijet, kutiju slatkiša, pozvati je na ručak ili otići kući ranije. Žene vole iznenađenja, pa će on to sigurno cijeniti.

8. Dajte joj dar

Umjesto kupnje, možete je iznenaditi ručno izrađenim poklonom – kutijom s vašim fotografijama, staklenkom za ljubav sa svim razlozima zašto je volite, papirnatim cvijećem ili ukusnim desertom ako ste dobra kuharica.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki