Zašto su svi nosili ovaj OPI lak za nokte tijekom izbora

Izbori u Americi su jedan veliki spektakl. Za razliku od Nizozemske, tamo su ljudi vrlo aktivni kada je u pitanju ova važna odluka. Isto tako i žene koje preferiraju Hillary Clinton vidio kao predsjednik. I pokazali su da su joj podrška na poseban način.

podrška

I u odijevanju se svašta događa tijekom izbora, iako je predsjednička kandidatkinja izgubila od svoje protukandidatkinje Donald Trump, bezuvjetno su je podržavali Hillaryni pristaše. Čak je uočena i određena boja laka za nokte.

Velik dio Hillarynih pristaša podržavao ju je iz glave bobica nijansa ‘Madam President’ od OPI obojati. Boja je rezultat suradnje brenda lakova za nokte i glumice Kerry Washington. Na Instagramu su Hillaryni navijači ponosno pokazali svoje nokte. Nažalost, damama to nije pomoglo i neočekivano su doživjele poraz svoje favoritkinje od protivnice. Iako, još uvijek postoji (mala) šansa da ipak postane predsjednica… To možete pročitati ovdje.

Pročitajte i: Hillary Clinton govori prvi put nakon izgubljenih izbora

Izvor: PopSugar Slika: Istock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki