4 stvari koje ne biste smjeli učiniti kako biste izbjegli gubitak čovjeka kojeg volite

Strah od same ili gubitka voljene osobe tjera žene da sumnjaju u sebe i svoju privlačnost.

Gubitak samopouzdanja može uništiti i najčvršće veze. Ne smijemo zaboraviti da uvijek treba ostati svoj, u potrazi za osjećajima, ne izgubiti sebe.

Stalno zahtijevajte izjave ljubavi

Kako ti se sve ledi u grudima kad čuješ ove drage riječi. Čovjek vjeruje da ako je jednom rekao: “Volim te”, onda više nisu potrebne nepotrebne riječi.

On će svojim postupcima, djelima i stavom pokazati da voli. Žena ih želi čuti cijelo vrijeme. Nemojte ga tjerati da stalno ponavlja koliko vas voli.

Ne zaboravite da kap istroši kamen i jednog dana će njegovo strpljenje ponestati i možete se posvađati. Ako osjećate da vaš muškarac brine za vas, zašto ga onda tjerati da to ponavlja uvijek iznova.

Ljubav
Fotografija: Pixabay

Nije dopušteno sastajati se s prijateljima

Partneri provode puno vremena zajedno, možda imaju mnogo toga zajedničkog. Ali ponekad se čovjek mora naći s prijateljima u klubu ili baru, otići na pecanje ili nogomet.

Nemojte ga zvati svakih pola sata tražeći da hitno dođe kući jer vam je dosadno. Pronađite sebi neki hobi. Pročitajte knjigu koja je dugo skupljala prašinu na polici, vezejte ili crtajte.

Eventualno se možete naći s prijateljima ili samo prošetati na svježem zraku. I bit će manje svađa i nesuglasica u kući. To ne znači da imate malo zajedničkih interesa, već da je svatko od vas individua.

Pričekajte da muškarac “pročita” želju žene

Koliko se često događa da ženu uvrijedi muškarac ako nije pogodio njezine želje. Ako nije navedena konkretna želja, onda vas neće razumjeti.

Žena voli da joj se ostvaruju tajni zahtjevi. Ali čovjek nije telepat, on ne može saznati što ti je u glavi, kakve misli tu lutaju.

Nemojte se bojati razgovarati s njim, izgovorite sve što želite da učini za vas. Sve dok to muškarac ne čuje s tvojih usana, odlučit će da si zadovoljna sa svime ili da ti ništa ne treba.

Ne hvali čovjeka

Sjetite se svog djetinjstva, kada ste jurili kući da se pohvalite nekim uspjehom, znajući da vas čekaju pohvale. Nakon sazrijevanja, također nam je važno znati da će vas u slučaju uspjeha, ma koliko mali bio, sigurno čekati poticaj.

Nikada ne kritizirajte svog muškarca, on će to čuti na poslu. Htjet će se vratiti u dom gdje ga se čuje i uvijek podržava. Ne pokušavajte ga promijeniti kako bi vama odgovaralo. U početku se može igrati s vama, ali onda, postupno se udaljavajući, muškarac će otići.

Izgradnja jakih odnosa je težak posao. Radeći u paru, možete prevladati sve poteškoće. Glavno je shvatiti da ste ravnopravni partneri u ovom projektu zvanom Ljubav.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki