Što liječi srebrna voda?

Srebro je element u tragovima koji je neophodna komponenta tkiva svakog živog organizma. Dnevni jelovnik osobe trebao bi sadržavati prosječno 88 mcg srebra. “Skladište srebra” je u mozgu, ali se može naći i u endokrinim žlijezdama, jetri, bubrezima i kostima kostura.

Pogledajte ovaj kratki popis bolesti protiv kojih se srebrna voda može boriti:

Bolesti gastrointestinalnog trakta: kronični gastritis, kronični kolitis, peptički ulkus želuca i dvanaesnika, kolecistitis bez kamenca, disbakterioza.

Bolesti usne šupljine: stomatitis, parodontitis, gingivitis.

Bolesti pluća: bronhitis (akutni i kronični), upala pluća, cistična fibroza.

Vanjska primjena: gnojne rane, prištići, gnojne bolesti kod opeklina, dermatoze, ekcemi.

Kod gripe i akutnih respiratornih bolesti preporučuje se otopina bakra i srebra za 1 šalicu dva puta dnevno. Za curenje nosa kapa se 2 puta dnevno dva dana. Prilikom jutarnjeg i večernjeg pranja zuba usta se ispiru srebrnom vodom i popije se 2-3 gutljaja te vode.

Kod bolesti dišnog sustava svako jutro popiti 1 šalicu otopine. Ispirati grlo srebrnom vodom i grgljati. Vrlo je korisno koristiti srebrnu vodu za inhalacije. Ovaj lijek također pomaže kod upale pluća i upale pluća.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki