Tako će vaš parfem trajati dvije godine duže

Jeste li uvijek razočarani kada vaš miris od prošle godine više ne miriše isto kao kada ste ga kupili? Stručnjaci na području mirisa i parfema sada imaju ultimativni savjet kako vaš omiljeni parfem održati svježim najmanje dvije godine.

Hladnjak

Vjerojatno ćete se zapitati zašto se miris koji poprskate ujutro jedva osjeti do početka poslijepodneva. Sve to može imati veze s načinom na koji pohranjujete bočice parfema. Na primjer, nikada ne biste trebali staviti svoj parfem na prozorsku dasku i prema direktoru Ljepotica Victoria’s Secret bolje čuvajte na hladnom mjestu kao što je hladnjak. Prema njegovim riječima, toplinom parfem gubi na intenzitetu, a karakter mirisa isparava.

Ambalaža

Prema Diorova ambasador Carl Groenewald dovoljno bi bilo svaki put nakon korištenja miris vratiti u originalno pakiranje. “Sve dok to činite svaki put, vaš će parfem trajati najmanje dvije godine”, kaže Carl. Dužu postojanost parfema možete osigurati i tako da ga raspršite na prava mjesta na tijelu. Pogledajte video ispod kako biste vidjeli kako možete uživati ​​u svom parfemu cijeli dan. I odmah smo vam nabrojali neke lijepe parfeme!

Pročitajte i: Savjet: Ovo je najbolji način nanošenja parfema

JO MALONE LONDON Red Roses Cologne 52€

LANCÔME La Vie Est Belle parfemska voda 66 €

PRADA OELILET Les Infusions de Prada 80,15 €

MARC JACOBS Decadence Eau de Parfem 60,-

VIKTOR & ROLF Bonbon parfemska voda 69,50

Izvor: Daily Mail Slika: Istock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki