Ovo je tata za primjer!

Dobar roditelj spreman je učiniti gotovo sve za dobrobit svog djeteta. Nakon što je trogodišnja kći samohranog oca Grega Wickhursta zamolila da joj zaveže kosu u rep, on se prijavio na tečajeve.

IntelliTec College, na kojem radi, ima odjel za kozmetologiju pa je pohađao nekoliko osnovnih predavanja. “Ubrzo sam naučio kako isplesti običnu pletenicu, zatim riblju kost i francusku pletenicu”, rekao je cool tata za Huffpost.

Greg sada dijeli prekrasne frizure svoje kćeri na Facebooku, dajući i primajući savjete za nove.

Wickhurst savjetuje roditeljima da uživaju u svakom trenutku: “Dobro i ne tako dobro. Čak i pune pelene, gunđanje u trgovini i ustajanje jer to neće trajati zauvijek. Najdraži dio dana mi je kad se probudi, izvuče je van iz kreveta, a ona je još uvijek pospana i gurka lice u moj vrat… To je ljubav, osjetiti tu ljubav i povjerenje najbolja je nagrada.”

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki