Uz ove vježbe imat ćete seksi stražnjicu

Zategnuti gluteusi zahtijevaju svakodnevnu vježbu, ali za njih ne morate ići u teretanu i ne oduzimaju puno vremena. Sljedeća tri prijedloga možete koristiti za početak dana ili za opuštanje nakon posla.

Čak ni oni od vas koji su cijeli dan za radnim stolom nemaju ispriku da ne ulože ni najmanji napor da zategnu stražnjicu, jer najlakša opcija koja vas može pokrenuti na poslu je čučanj.

Stanite na sve četiri s koljenima savijenim pod kutom od 90 stupnjeva. Počnite podizati jednu nogu prema natrag i prema gore, ali lagano savijenu u koljenu. Podignete i vratite se u početni položaj. Napravite 15 ponavljanja za svaku nogu.

Za sljedeću vježbu trebat će vam velika mekana fitness lopta. Lezite na njega potrbuške i opustite noge unatrag, tako da budu oslonjene na tlo. Počnite podizati jednu nogu unatrag i gore. Podigneš i otpustiš. Zatim napravite isti pokret, ali s drugom. Napravite 10 ponavljanja za svaku nogu.

Bočno podizanje nogu još je jedna vježba koju možete raditi.

Lezite na bok. Možete nasloniti glavu na jednu od ruku i lagano se podići, podupirući tijelo na jednom laktu. Počnite polako podizati jednu nogu i zatim je vratiti u početni položaj. Napravite 15 ponavljanja na svaku stranu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki