Kako pobijediti lisne uši pomoću začina: metoda za koju mnogi ljudi ne znaju

Mnoge metode su prikladne metode za suzbijanje lisnih uši, ali ih je potrebno povremeno mijenjati ili kombinirati.

Stoga možete isprobati originalnu tehniku ​​koja se temelji na korištenju popularnih začina.

Vjerojatno ih i vi imate u svojoj kuhinji.

Riječ je o lovoru, češnjaku, klinčićima i suhom kopru. Pejzažna dizajnerica i agronom Anastasia Kovrizhnykh, stručnjakinja u internetskoj publikaciji BelNovosti, napominje da će se ovi začini savršeno nositi sa zadatkom.

Kako pravilno koristiti začine

Najprije je potrebno pet minuta zagrijati tri češnja češnjaka u manjoj posudi s litrom vode. Dodajte tri klinčića s lovorovim lišćem u izvarak. Dodamo i tri male žlice suhog kopra.

začinima
Fotografija: © Belnovosti

Zatim smjesu ulijte u posudu od deset litara.

Sastav bi trebao malo sjediti.

Zatim započinjemo temeljitu i pažljivu obradu biljaka zahvaćenih opasnim štetočinama. Zapamtite da se lisne uši mogu sakriti na unutarnjoj strani lista.

Također je vrijedno spomenuti da se ovaj postupak obično provodi nakon zalaska sunca.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki