Styling prijedlozi s modnih pista za svakodnevni chic

Od 1943. do danas tjedni mode diktirali su odjevne trendove različitih dizajnera. Svaka od njih pokazuje svoju viziju i kolekcije koje će se naći u buticima, a brojne druge modne kuće crpe inspiraciju iz prikazanih outfita. Što možete izdvojiti kao aktualne ideje za ljeto 2023.? Odmah ćemo vam reći.

Ležerna odjeća kao trend

Casual – odnosno svakodnevna odjeća, glavni je trend koji pokazuju mnogi kreatori iz svijeta mode. Kao da su se svi udružili upravo oko intrigantnih prijedloga kako bi se žena trebala odjenuti u svakodnevnom životu kako bi se osjećala udobno i moderno te izgledala sjajno. Izloženi su apsolutno kultni klasici garderobe poput balonera, tajica, blejzera, širokih traperica, elegantnih košulja, natikača. Evo detalja o najzastupljenijim trendovima za 2023.

Klasici

Trenč kaput, izgleda tipičnog za mušku varijantu ovog odjevnog predmeta, nezaobilazan je i u ženskoj garderobi. Vrlo slični lookovi prikazani su na modnoj pisti, gdje je ikonična gornja odjeća kombinirana s širokim trapericama i čistom košuljom na kopčanje. Moderan remen upotpunjuje izgled, uz mokasine i elegantnu torbu za rame.

Inspiracija iz muške garderobe

Vrećasti blejzeri klasičnog kroja, bijele košulje, široke traperice, veste od kašmira, pamučne majice poput ovih Hugomust have i za njegov i za njezin ormar.

reklamni stil

Vikend izgled

Sive tajice i trenirka na patentni zatvarač, crna pripijena majica kratkih rukava i kaput u crnoj boji na vrhu, u kombinaciji s tamnoplavim tenisicama i smeđom velikom torbom neki su od prikazanih prijedloga za casual look prikladan za vikend ili udobnu svakodnevicu izgled.

Trešnja crvena

Ova sjajna boja odmah upada u oči i može pretvoriti u senzaciju čak i tako naizgled dosadan look kao što su smeđe elegantne hlače s porubom. Dodajte sjajnu košulju u nježnoj bež boji s oštrim ovratnikom i velikim manžetama ispod, remen u sličnoj boji kao i košulja, torbu u odgovarajućoj boji i gotovi ste s impresivnim izgledom.

Kultne suknje i veste

Među dizajnerskim ponudama bili su klasici kao što su oversized sivi čisti džemper i traper suknja. Bezvremenska kombinacija s kojom ne možete pogriješiti. Dodajte crne čizme i torbu u istoj chic boji i imate super outfit za svaki dan.

Kapsula ormar

Kaput svijetle boje karamele i dalje je aktualan za garderobu u prijelaznim mjesecima. Savršeno se slaže sa svilenom košuljom i vašim omiljenim klasičnim trapericama. Ne zaboravite se uvijek razmaziti i udobnim i lijepim donjim rubljem ženska tajna.

Uvijek prisutna bijela majica bez rukava

Od Marlona Branda i Brucea Willisa, do Vin Diesela i 50 centa, bijela majica bez rukava već je desetljećima zvijezda ženskih i muških ormara. Nosite uz ravne traperice, a za malo draži dodajte dječju ružičastu košulju koju možete nositi i vezanu oko struka. Super cool look koji možete upotpuniti visokim sandalama i srebrnim naušnicama.

Uredska odjeća za uspješne žene

Prikazana je i ponuda poslovnog odijevanja u skladu s pravilima odijevanja. Među njima su, primjerice, kombinacija kožne midi suknje, čiste bijele košulje na kopčanje i odličnog sakoa u crnoj boji s tankim crnim remenom. U kombinaciji s visokim crnim čizmama, izgled je šik i super magnetičan.

Koja vam se ideja svidjela i “poznavala”?

Koju god da “ukradete”, nećete pogriješiti. Svaki od njih ne samo da odražava aktualne modne trendove za 2023. godinu, već pristaje svakoj ženi kojoj je stalo do dobrog i modernog izgleda.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki