Kratka priča koju bi svaka žena trebala pročitati

Kažu da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena, a povijest poznaje mnoge zgode koje potvrđuju ovu jednostavnu istinu. U to bi vas mogla uvjeriti kratka priča koju ćete upravo čitati:

Thomas Wheeler, izvršni direktor osiguravajućeg društva u Massachusettsu, i njegova supruga vozili su se međudržavnom cestom kada je primijetio da im ponestaje goriva. Wheeler je skrenuo sljedeći put i ubrzo pronašao oronulu benzinsku postaju s jednom benzinskom crpkom. Rekao je usamljenom službeniku da natoči rezervoar i promijeni ulje i počeo gaziti po benzinskoj postaji.

Vraćajući se do auta, primijetio je da njegova žena i službenik na benzinskoj postaji vode živahan razgovor. Oboje su šutjeli dok je Wheeler plaćao račun. Ali dok je ulazio u auto, vidio je kako je plinar odmahnuo rukom i rekao:

– Bilo je lijepo razgovarati s tobom.

Dok su se odvezli s benzinske crpke, Wheeler je upitao svoju ženu poznaje li benzinca. Spremno je priznala. Studirali su u istoj srednjoj školi i ozbiljno hodali godinu dana.

“Moj Bože, imao si sreće što sam se pojavio”, odbrusio je Wheeler. “Da si se udala za njega, bila bi žena prodavača benzinske pumpe, a ne suprug izvršnog direktora.”

– Draga moja – odgovorila mu je supruga – da sam se udala za njega, on bi bio direktor, a ti benzinska pumpa.

(Iz Pileće juhe za zaljubljene)

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki