5 načina da nosite disko modu 70-ih u 2022

Svima nam je poznata izreka – “Sve novo je dobro zaboravljeno staro”, pogotovo kada je u pitanju moda. I nema sumnje da je disko moda 70-ih gotovo posvuda gdje pogledamo. Zamislite kosu Farrah Fawcett ili minimalističke sunčane naočale s tankim okvirima. Svi sektori mode su pod utjecajem 70-ih. Uspon disko trendova zahtijeva funky krojeve, odvažne uzorke i odvažne izraze lica. Evo nekoliko načina da upijete atmosferu tijekom boravka u 2022.

TRENDOVI ŠMINKE 2022.: OBRNUTI EYELINER

1. Uravnotežite podebljane ispise

Kada je riječ o vraćanju desetljećima unatrag kroz modu, postoji tanka linija koja se kreće između “baš kako treba” i “pretjerano”. Kako biste zadržali svoj izgled u 2022., odaberite samo jedan hrabar, neobičan uzorak, a ostatak vaše odjeće neka bude neutralan, s jednobojnim bojama ili — ako ste stvarno dovoljno hrabri — prigušenim printom.

2. Kladite se na traper kombinezon

Ništa ne odiše 70-ima kao dobar look od potpunog trapera – John Lennon u svojim voljenim trapericama Wrangler, reklama Brooke Shields za Calvin Klein na kraju desetljeća ili gotovo bilo koji od Sonnyjevih i Cherovih kultnih kombinezona od trapera. Postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu kako kombinezon od trapera ne bi izgledao kao odijelo: prvo idite na široke nogavice, a zatim dodajte goli baloner.

3. Prihvatite nestandardne tkanine

Traper je uvijek dobra ideja, ali još jedan zabavan način da kanalizirate 70-e je uključivanje odvažnijih, manje očekivanih materijala u svoju garderobu. Dok je bum heklanja uglavnom započeo u 1960-ima, DIY look prenio se u 1970-e.

4. Kladite se na struje platforme

Kako biste dovršili izgled, preporučujemo da pronađete svoje najsmjelije štikle s platformom koje će vas odvesti na sljedeću razinu (doslovno).

5. Zamijenite šešire šalovima

Dakle, vaši svileni šalovi stajali su na dnu ladice proteklih zimskih mjeseci. Možete im potpuno udahnuti novi život kao šalu inspiriranom 70-ima.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki