Koja se 2 farmaceutska lijeka mogu uspješno koristiti u zemlji: ne znaju svi za to

Iskusni ljetni stanovnik zna da komplet prve pomoći može biti koristan na mjestu ne samo u slučaju nepredviđenih situacija.

Činjenica je da se neke od nama poznatih droga mogu uspješno koristiti u vrtu.

Posebnu pozornost treba obratiti na glukozu i aspirin, napominje stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, znanstveni agronom i krajobrazni dizajner Anastasia Kovrizhnykh.

Kako koristiti lijekove?

Aspirin

Ovo je izvrstan i siguran lijek koji će vam pomoći riješiti se patogenih mikroorganizama. Metoda se koristi i pri radu s tlom iu slučaju samih biljaka.

Morat ćete uzeti tabletu na litru tekućine i početi je koristiti.

seoska kuća
Fotografija: © Belnovosti

Glukoza

Ovo je izvrstan alat za pravilnu njegu cvjetnjaka. Jednom svakih 15 dana, umjesto uobičajenog zalijevanja, možete koristiti posebno gnojivo.

Uzmite pet ml aktivne tvari za pola kante. Sastav možete pojačati s 1 ml vitamina B1. Cvijeće će očito biti zadovoljno ovom kompozicijom i zahvalit će vam raskošnim cvjetanjem.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki