Nemoguće je sakriti: 5 signala da je muškarcu neugodno biti u blizini žene

Muškarci i žene uvijek različito reagiraju na probleme u vezama. Muškarci u pravilu pokušavaju sakriti svoje prave emocije i očekuju da će se stvari promijeniti na bolje.

Stoga je vrijedno zapamtiti 5 signala koji pokazuju da je muškarcu neugodno biti u blizini, ali on to skriva.

Odmiče se kad ona nešto kaže

Nije tajna da žene stalno pričaju o tome kako im je prošao dan i iznose detalje iz života svojih prijatelja. Ako muškarac voli i cijeni svoju odabranicu, on je sluša i čak se sjeća besmislenih priča.

Sve se mijenja ako muškarac odluči prekinuti vezu. Ne želi više gubiti vrijeme na prazne priče i zadubljivati ​​se u stvari koje mu nisu bitne. U pravilu, u ovom trenutku čovjek jednostavno počne raditi druge stvari ili gleda u svoj mobilni telefon.

Kada su zajedno, komunicira samo sa svojim prijateljima

Mnogi parovi zajedno posjećuju grupe prijatelja. Na samom početku veze muškarac neće napustiti svoju odabranicu. S vremenom se svi počnu držati na distanci i to je normalno.

par
Fotografija: Pixabay

Vrijedno je obratiti pozornost na ovo samo ako muškarac ignorira svoju partnericu na sve moguće načine, pa čak i “nestane”. U pravilu, muškarac počinje otvoreno ignorirati i pokušava se opustiti, ne obraćajući pozornost na riječi svoje odabranice.

Kad mu priđe, počne tražiti nešto da radi

Jednostavan primjer: muškarac gleda televiziju, a žena ga želi zagrliti da joj pokaže ljubav, a on u tom trenutku ustane i počne raditi druge stvari. To izravno pokazuje da je muškarac već spreman za potpuni prekid, a svaka romansa u njemu izaziva negativnost.

Naravno, treba razmišljati razumno i gledati na pravilnost. Ako je čovjek to jednom napravio, nije strašno. Možda je stvarno imao nešto važno obaviti. Jasan znak ako se takva tehnika koristi redovito, a muškarac izbjegava romantiku u vezama.

Stalno se čuju fraze “vidjet ćemo” i “vidjet ćemo”.

Zašto razgovarati o budućnosti s osobom s kojom želite prekinuti vezu? Stoga muškarci počinju izgovarati takve fraze kako bi izbjegli bilo kakvu odgovornost. Istodobno, morate shvatiti da ako govorimo o dugoročnim planovima koje će biti teško provesti, nisu svi muškarci spremni razgovarati o njima.

Loše je kad žena predloži odlazak u park ili kino, a muškarac odgovori “da vidimo”. Fraze su nejasne i čovjek jednostavno pokušava izbjeći odgovornost. Stoga, ako muškarac to počne redovito činiti, vezu treba analizirati.

Izbjegava fizičku intimnost

Mladi momci nikada ne odbijaju fizičku intimnost. No, kada su muškarci u pitanju, njihova tjelesna aktivnost se smanjuje. Sukladno tome, muškarci manje gnjave svoje odabranice i manje inzistiraju na fizičkoj intimnosti.

Međutim, ako muškarac otvoreno izbjegava fizičku intimnost, to je loš signal. Postoje dvije opcije: ima zdravstvenih problema ili se pojavio netko drugi. U pravilu, mnoge žene odmah obraćaju pažnju na to.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki