Djeca izvlače najveću božićnu čestitku

Ove nedjelje, 14. prosinca, održat će se veliko izvlačenje! Holiday characters i Scandal Kids pripremili su veliko iznenađenje za mališane koji vole boje. Točno u 12 sati u prizemlju Bulgaria Malla (pored pozornice) započet će izvlačenje najveće božićne čestitke.

U bojanju će se moći uključiti sva djeca kako bi bilo zaista šareno i svečano. A kada bude gotova – bit će izložena uz veliko božićno drvce kako bi se svaki posjetitelj s njim mogao fotografirati za uspomenu!

Organizatori su predvidjeli i zabavnu radionicu malih božićnih čestitki koje će ponovno izrađivati ​​djeca.

Prvi pomagači mališanima koji će bojati i crtati bit će volonteri Udruge studenata medicine. Također su osigurani materijali za bojanje i ukrašavanje pomoću kojih će djeca moći izraditi svoje čestitke i ostaviti ih u trgovini Scandal Kids kako bi sudjelovali u kampanji “Ne moraš biti velik da bi pomogao!”

Sve kartice se prodaju po cijeni od 5 BGN, a sav prikupljeni iznos ide u svrhu Holiday Heroesa.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki