ReZZo.bg – najbolji restorani u gradu samo jedan klik

Dame, imamo novog najboljeg prijatelja dostojnog našeg društva omiljenih internetskih trgovina i usluga.

je stvoren da nas hrani informacijama i popustima u najboljim restoranima u gradu. Njime možemo rezervirati stol u bilo kojoj od njih i platiti do 40% niži račun! WOW!

Odnosno, naše najnovije akvizicije šetamo po hit objektima dok istovremeno štedimo novac za još koju kupnju, a to nije samo priželjkivana ženska matematika, već realnost koju će i naši muškarci priznati.

Naši kolege iz Velike jabuke odavno poznaju zadovoljstvo ove usluge. U Americi se Rezzo.bg zove opentable.com i nezaobilazan je kulinarski i financijski savjetnik za svaku urbanu ženu koja drži do sebe.

predstavlja nova mjesta, preporučuje trenutno najmodernije restorane i daje insajderske informacije o najudobnijim i najromantičnijim kutcima u urbanoj džungli. Sve je to jasno raspoređeno po susjedstvu, vrsti kuhinje i ocjenama stvarnih kupaca. I dostupan je jednim klikom! Dizajn stranice je tako jednostavan za navigaciju da možete rezervirati stol dok čekate na semaforu.

A za Božić, darovi ne kasne ni oni. Posebna igra od omogućuje putovanje svijetom bez napuštanja grada. Kako se to događa? Kao osvojite kulinarski vikend za dvoje i odaberite sushi za ručak, BBQ odrezak za večeru i svježu tjesteninu u nedjelju. Ovo je samo primjer – putovanja po gastronomskoj kugli praktički su beskrajna, ovise samo o našoj mašti i raspoloženju.

– morali bismo biti ludi da ga ne iskoristimo!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki