4 svježe manikure koje obećavaju biti hit ovog proljeća




Foto: iStock/Gulliver

Za mnoge od nas posjet manikuru je osobno vrijeme za maženje. Potrebno je vrijeme i novac, da, ali postoji nešto čarobno u lijepim noktima što čini teške stvari u životu malo lakšima. Naravno, svoju manikuru uvijek možete stilizirati kod kuće.

Iako nema posebnih boja ili dezena koji bi se mogli definirati kao izvan mode, jer je estetika osobna i subjektivna, još uvijek postoji nekoliko zabavnih izgleda za koje se očekuje da će biti stvarno moderni ovog proljeća.

Umjetnost u plavom

Čini se da se 2022. godina vrti oko ideje “50 nijansi plave”. Možete se kladiti na dramatičnu kobaltno plavu boju ili smirenije tonove.

francuski s dodacima

Ispucale francuske manikure su posvuda. Zamislite to kao suštinsku francusku manikuru, možda u zabavnoj boji, s popratnim dizajnerskim elementom. Ovaj trend je zabavan način da začinite inače običan izgled noktiju.

Prstenje i privjesci

Glupi dodaci poput prstenja i piercinga za nokte bit će uvelike zastupljeni u manikuri 2022. Kada je riječ o noktima, ne moramo uvijek dati prednost praktičnosti nad hrabrim izrazom.

Vrtlog boja

To je zabavan i svestran trend: može biti sa zemljanim bojama ili stvarno zabavan ako se odlučite za svijetle, živopisne nijanse.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki