Mark Baanders o sudjelovanju u Expedition Robinson: ‘Imao je veliki utjecaj na moj život’

Mark Baanders jedan je od posljednjih sudionika Ekspedicija Robinson. Mnogim je sudionicima sudjelovanje u programu iznimno teško. Isto vrijedi i za Marka. U razgovoru s tim OGLAS govori voditelju da on Ekspedicija Robinson možda podcijenio.

Mentalna igra

Mark je za novine rekao da je podcijenio pustolovni program kada je u pitanju nejedenje i fizički dio. “Inače spavam na mekom krevetu, a sada spavam na bambusu”, kaže on. Ali također je podcijenio mentalni dio svog sudjelovanja. “Nadam se da će naredne sezone biti više o preživljavanju na otoku nego o društvenim igrama.”

“Bilo je teže nego što sam vidio prethodnih godina. Cijelo to razdoblje imalo je velik utjecaj na moj život. Nešto što nadam se više nikada neću doživjeti. Pod tim također mislim: imam iskustvo i sjećanja za cijeli život.” Voditelj kaže da ne mora ponovno sudjelovati u programu. “Onda bih radije otišao na polarnu ekspediciju.”

Zadnjih šest članova ekspedicije

Sad je kraj Ekspedicija Robinson na vidiku, a ostalo je samo šest članova ekspedicije, uključujući Marka. Vidjet ćemo uskoro hoće li Willem Voogd, Guido Bacon, Jochem Otten, Ilse Paulis, Floris Göbel je li Mark u završnom stanju programa.

No, pažljivi gledatelj nedavno je u najavnoj projekciji iduće epizode uočio koji će kandidat proći u polufinale. Nećemo otkriti tko je taj polufinalist…

Ekspediciju Robinson gledajte svake nedjelje u 20 sati na RTL 4.

Slika: RTL (Shotbysud)

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki