Essie lak za nokte dobiva potpuno novi izgled

Je li vaša kupaonica ili kozmetički stol potpuno ispunjen onim prekrasnim, pravokutnim Essie posudama? To će se uskoro promijeniti, jer će Essie lonce nove kolekcije drastično preobraziti!

Obline

Poznate, pravokutne posude uskoro će dobiti prave obline. Esie će transformirati staklenke nove kolekcije gela, dajući im svojevrsni zaokretni oblik. Prema vlastitim riječima, takozvani S-oblik inspiriran je rasplesanim haljinama na modnoj pisti.

Couture

Nova saksija, koja je predstavljena na MET gali, koristit će se u novoj kolekciji Gel Couture. Ova zbirka je podijeljena u četiri manje zbirke: Atelier, prvi pogled, modna revija i Nakon zabave. Naravno novi lakovi dobivaju najljepša imena, kao npr Fairy Tailor, Caviar Bar i Objesite pete.

Dostupno

Nova kolekcija gelova sastojat će se od 42 boje, postojane čak 14 dana bez UV lampe. Nije poznato kada će lakovi biti dostupni na nizozemskom jeziku.

Izvor: Marie Claire UK, Slika: Getty

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki