Sem de Coninck daje novosti o trudnoći

Sem de Coninck i partner Jasone početkom srpnja podijelili su sretnu vijest da čekaju dijete. Sem je sada trudna 34 tjedna i daje novosti o svojoj trudnoći.

Ažuriranje trbuha

Otkako je Sem objavila da je trudna, čuva je sljedbenici redovito obavještavala o svojoj trudnoći. Prošlo je dosta vremena otkako je podijelila ažuriranje, pa su njezini pratitelji bili znatiželjni vidjeti kako stvari stoje. „U ovom rudniku ažuriranje trbuha“, odgovara Sem na Instagramu.

“Sada sam trudna 34 tjedna. Redovito dobivam komentare poput: ‘Joj, kakav mali trbuh’ i ‘Joj, nije loše’.” Ipak, Sem ističe da je prije trudnoće bila puno manja i nije dobila kilograme. “Udebljao sam se dvanaest kilograma i odjednom imam veliki trbuh.”

Mijenjanje tijela

Činjenica da se Semino tijelo mijenja zbog trudnoće je nešto na što se morala naviknuti. “Naravno da sam ponosan što moje tijelo to može i samo stvara malu osobu. Ali to ne mijenja činjenicu da može biti teško vidjeti kako se vaše tijelo mijenja i odjednom doživljavate razne vrste nelagode.”

Influencerica je izjavila da se priprema za završnu fazu. “Odbrojavat ćemo zadnjih nekoliko tjedana i naravno da ću vas obavještavati.”

Slatki komentari

Puno je slatkih komentara u komentarima na Instagramu. “Dobio si ovo ❤️,” odgovara Joan Pronk – koja je nedavno rodila svoje prvo dijete. “Prelijepa si ❤️”, piše Neženja Orianai eto ga EOTBDD-ovi Lesley potpuno se slaže: “Prekrasno, draga 🤍.” Također lišće Jason ostavlja slatku poruku: “Jedva čekam našeg malog dječaka. Imamo ovu bebu. 🤍” Sretno sa završnim detaljima, Sem!

Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki