Što jesti za bolju probavu: voće dostupno svima

Više nije tajna da ljudsko zdravlje određuju ne samo navike, već i prehrana.

Loša probava znači loše zdravlje, loš izgled i loše raspoloženje. Da biste doveli u red crijeva, ne morate odmah progutati tablete.

Stručnjaci nam govore koja će hrana pogodovati probavi.

Prednosti krušaka

Zapadni nutricionisti kruške nazivaju najboljim voćem za zdravu probavu.

Prije svega, preporučuju se onima koji pate od zatvora.

Pun je netopivih vlakana koja djeluju blago laksativno. Stoga se preporučuje jesti kruške s korom.

Kruška
Fotografija: © Belnovosti

Međutim, sorta krušaka ne utječe na razinu vlakana.

Krušku možete bezbrižno dodati u kašu, s njom pripremati salate, deserte i tostirati.

Čvrste sorte krušaka mogu se kuhati ili peći.

Mekani se mogu koristiti za pripravke ili smoothije.

Ali ako su probavni problemi redoviti problem, onda umjesto liječenja voćem, trebate proći liječnički pregled i preispitati svoju prehranu.

Ranije smo rekli tko bi trebao jesti kiseli kupus.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki