3 top trenda u sunčanim naočalama

Dočekali smo proljeće i želja za promjenama je posvuda. Dok pakiramo kapute, opraštamo se od čizama i spremamo se za šarene i uzbudljive tople dane vani, svakako je dobra ideja razmisliti i o nekim novim sunčanim naočalama. Ne samo zato što svatko može odmah izgledati i osjećati se trendi i super chic dodavanjem samo ovog elegantnog dodatka. Prave tamne naočale modni su izričaj koji može transformirati i upotpuniti svaki look, a ovog proljeća ne morate pregledavati modne blogove ili profile influencera kako biste saznali koji su vodeći trendovi, jer je to umjesto nas učinila online shopping platforma eMAG . Štoviše, trenutno je aktivan kupon s popustom od 15% na , koji nudi eMAG, koji vrijedi do 04.04.2022.

Ostaje još samo odlučiti koji će nam od vrućih modnih trendova tamnih naočala najbolje pristajati i krenuti u proljetnu transformaciju. I evo ih:

1. Naočale u boji

Šarena proljetna euforija ogleda se u staklima sunčanih naočala. Ove sezone mogu biti bilo koje boje, od nježno plave i sunčano žute do jarko crvene ili zelene. Što se tiče okvira, njegova boja može biti identična naočalama, no oni odvažniji će svakako odabrati modele kontrastnih nijansi. Ljubičasta ponuda ili one koje prelijevaju boje maline do zlatne sigurno će vas izbaciti na vrh modnog vala.

2. Mačje oko

Mačkasti okvir je možda jedna od najprofinjenijih silueta naočala. U novoj sezoni, zahvaljujući dizajnerskoj kreativnosti, razigrane mačje oči pretvorile su se u lijepe geometrijske trokute poput ovog dragulja od , a za one koji ne vole previše oštre kutove, retro inspirirane opcije s glatkim linijama poput prijedloga od .

3. Veliki kvadratni okviri

Velike četvrtaste naočale s neprozirnim staklima koje skrivaju gotovo pola lica odmah će učiniti da se osjećate poput filmske zvijezde. Predimenzioniran okvir dodaje stil i tajanstvenost svakom looku, a četvrtasti oblik dobro se slaže s različitim odjevnim stilovima, od elegantnih do boho, sportskih ili casual. Ovi modeli od i .

Bilo da birate između najnovijih trendova ili idete prema klasici, najbolji način da ne gubite vrijeme na lutanje i pronađete veliki izbor dobrih ponuda je eMAG. Tu su zanimljive, svježe i pristupačne opcije za svaki stil i ukus, a kupnja dolazi sa svim prednostima e-trgovine: zgodno i jednostavno naručivanje, gdje god se nalazili iu bilo koje vrijeme, razne mogućnosti plaćanja, uključujući rate, opcije sigurnog i pogodna dostava na kućnu adresu ili preko 3000 točaka u zemlji – kurirske službe, poslovnice bugarske pošte ili jedan od tri eMAG izložbena prostora.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki