Zašto svi beauty gurui stavljaju luk na obrve

Tko želi biti lijep mora patiti stavljajući joj luk na obrve. Koliko god ludo zvučalo, luk je postao neizostavan dio beauty rituala makeup gurua. Bio bi to lijek za savršenu osobu obrve.

Na fleek

YouTuber i Instagrammer Huda Kattan je izumio nešto novo na polju ljepote. Za savršene obrve ključno bi bilo svako malo utrljati ih komadićem luka. Luk osigurava brži rast i čvršću kosu. Lijek za Caru Delevigne obrve Tako.

Ostaje pitanje radi li to doista. Dokazano je da sok od luka stimulira rast kose, jer sok od luka sadrži sumpor koji potiče rast kose. No vrijedi li to i za dlačice obrva? Dermatologinja Kavita Mariwalla sumnja u to. “Sumpor je važan u kosi, ali korištenje soka od luka ne znači da se sumpor apsorbira u kosu. Naprotiv, sumpor djeluje kao prirodni protuupalni lijek”, objašnjava ona.

Ludi hakovi

Nije prvi put da Huda smišlja lude beauty trikove. Na primjer, prethodno je snimila video o tome kako pomoću kuglica vate možete postići ubojite trepavice i kako možete uključiti ljepilo iz hobija u svoju rutinu šminkanja. Njezini pratitelji uvijek su zadivljeni njezinim trikovima i trikovima. Ali postoje i ljudi koji sumnjaju u njezine videe. Kao ovo hakiranje obrva, koje prema dermatolozima zapravo ne djeluje.

Također pročitajte: Ovo je novi trend frizure koji nose sve slavne osobe

Izvor: Seventeen.com, Slika: Istockphoto, YouTube

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki