MAC dolazi s iznenađujućom novom kolekcijom šminke

Ako postoji nešto zbog čega srce zaljubljenika u ljepotu brže kuca, to je novo MAC kolekcija šminke. U čast 50. obljetnice Zvjezdane staze MAC-ova ljetna kolekcija u potpunosti je posvećena četirima moćnim ženama Zvjezdanih staza.

Zvjezdane staze

“Zvjezdane staze su ikonična i fenomenalna pop kultura, čija priča potpuno gura u stranu ljudski spol i rasu,” kaže James Gager, kreativni direktor MAC-a, fasciniran Zvjezdanim stazama. MAC ovom kolekcijom želi podržati pomicanje granica i odbacivanje idealnih slika. Šminka je inspirirana moćnim ženama Deanna Troi, Uhura, Seven of Nine i Vina Orion Girl.

Kolekcija

Kolekcija će se sastojati od čak 25 dijelova s ​​make up proizvodima za nokte, oči, usta i lice, poput savršenog rumenila. Nažalost, fanovi će morati pričekati neko vrijeme prije nego što mogu napuniti svoje (virtualne) košarice, budući da će kolekcija biti dostupna u online prodaji tek od 25. kolovoza, a u trgovinama od 1. rujna.

Također pročitajte: Ovaj trend ljepote bit će ogroman ovog proljeća

Izvor: Startrek.com, Slika: MAC, Istockphoto

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki