6 malih tajni za osvajanje muškarca za kojeg mislite da je nedostižan

Dakle, upoznali ste slatkog tipa koji je privlačan, pametan, financijski osiguran, a mislite da nije u vašoj ligi. Ako ste već bili u ovoj dilemi, možda se pitate što možete učiniti da naučite kako natjerati dečka da se zavolite. Evo nekoliko tajni koje možete slijediti do e.

1. Ugodite se tihom tihom glasu u svojoj glavi

Kad vam počne šaptati kako se to nikada neće dogoditi, kako niste dovoljno dobri za tog muškarca, namjestite ga na drugi val. Da možete, da imate ono što je potrebno da ga impresionirate i osvojite.

2. Zapamtite, ovo nije natjecanje

Da su ovo Olimpijske igre za spojeve, možda ne biste pobijedili. Ali ne radi se o tome pa se nema smisla uspoređivati ​​s drugim ženama. Izvrsni ste u tome što jeste.

Pogledajte više:

3. Upoznajte ga

On je ipak ljudsko biće. Pričaj s njim. To je puno privlačnije i zanimljivije nego pokušavati biti ono što mislite da morate biti kako biste privukli njegovu pozornost. Osim ako nije u pitanju Ken, biti autentičan i stvaran ima mnogo dugotrajniju privlačnost nego biti Barbie.

4. Mislite na maraton, a ne na sprint

Razmislite o tome kako želite da se ova veza odvija. Vruća intimnost može biti dio toga, ali zapravo nije dovoljna na duge staze. To je kao da puno ulažete u lijepu večernju haljinu. Koliko god bila zapanjujuća, ova haljina neće biti prikladna za supermarket, aerodrom ili čišćenje kuće.

Pogledajte više:

5. Zaljubite se u sebe

Ako ne možeš voljeti i cijeniti sebe zbog žene kakva jesi, zašto bi on? Želite ravnopravnog partnera. Vitezovi u sjajnim oklopima obično imaju plan i očekuju da pokažete svoju zahvalnost stavljajući ih na pijedestal zauvijek nakon toga. Ovo će zajamčeno postati jako dosadno.

6. Čuvajte se tunelske vizije

Možda postoji mnogo razloga da mislimo da je savršen, ali postoji mnogo drugih sjajnih momaka. Nemojte prebrzo uspoređivati ​​sve druge muškarce s njim. Postoji čudan zakon privlačnosti koji kaže da pravi muškarac dolazi kad ga ne gledate. Budite dovoljno svjesni drugih da ne biste propustili nekoga divnog.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki