Nova opsesija – selfi nakon sna

Nakon svjetski poznatog izazova polivanja kantom leda vodom, nova opsesija na internetu je selfie osobe koja se upravo probudila, piše “Daily Mirror”.

Kampanja, u koju su uključene mnoge slavne osobe i pod pokroviteljstvom UNICEF-a za prikupljanje sredstava za potrebitu djecu u Siriji, potiče ljude da uploadaju selfije ili videa sebe dok su budni.

Manija se zove WakeUpCall. Korisnici mogu vidjeti kako izgleda tek probuđeni glumac i voditelj Stephen Fry na webu – ne baš laskava slika o njemu za njegovih 7,5 milijuna pratitelja na Twitteru. Na selfiju je neobrijan, masne kose i pomalo neadekvatnog izgleda. U tekstu uz fotografiju svojim pratiteljima ironično piše – “Upozoravam vas, prizor je jeziv!”.

A tome se pridružio i glumac Tom Hiddleston, poznat iz Spielbergova filma War Horse. Na slici ima samo jedno oko otvoreno. Kao i kod izazova s ​​kantom leda, Hiddleston je nominirao Emmu Watson da slijedi njegov primjer i da donaciju UNICEF-u.

Ostale zvijezde koje su se pridružile kampanji su Naomi Campbell, Kelly Brook i Emma Miller.

Organizatori kampanje očekuju da će prikupiti oko 7 milijuna funti za pomoć sirijskoj djeci.

Izvor: BTA

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki