Riješite se vrećica ispod očiju u 5 minuta? To je moguće!

Nakon noćnog izlaska ili noći uz Netflix, sljedeći dan, naravno, pokušate sakriti vrećice ispod očiju debelim slojem korektora. Što nažalost ne uspijeva uvijek. Jeste li i vi te sreće: beauty guru Darshika Patel dijeli hak stoljeća.

Kako da?

Darshika Patel, poznata s popularnog YouTube kanala Darsh’s Bites, pokazuje kako možete ukloniti te podočnjake u tren oka. A sve što vam treba je soda bikarbona.

Uzmite malu zdjelicu i dodajte nekoliko žličica sode bikarbone s nekoliko kapi vode. Kada je postalo fina smjesa za mazanje morate provjeriti sami; ni pretanak ni predebeo. Zatim smjesu prstom ili stražnjom stranom žlice nanesite ispod očiju. Pazite da vam ne dospije u oči, ali pokušajte zahvatiti što je moguće više područja – uključujući i područje uz oči. Pričekajte da se smjesa osuši, što će trajati oko pet do deset minuta, a zatim je obrišite toplom krpom. Nemojte trljati, već nježno brišite. Koža ispod očiju vrlo je osjetljiva.

Tada! Ako sve bude u redu, vaši podočnjaci sada će nestati poput snijega na suncu i možete mirni napustiti kuću. Nitko vas neće pitati zašto izgledate tako jadno.

Pročitajte i: Što znače prištići na bradi?

Izvor: Dailymail.co.uk, Slika: Istockphoto

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki