4 trenda boja kose za proljeće 2022




Foto: iStock/Gulliver

Je li prerano reći da je proljeće najbolje godišnje doba? Imamo cvijeće, zelenilo, ugodno vrijeme i šik modne izbore. Ali naš omiljeni dio je mogućnost ponovnog pokretanja. Dok za neke ovo može značiti proljetno čišćenje kuće, drugi žele ažurirati svoj izgled. Ako ste tijekom zime oklijevali promijeniti boju kose, neka to bude znak nadolazeće sezone. A evo i boja koje će biti posebno aktualne kada je kosa u pitanju!

1. Jagoda crvena

Proljeće je najbolje vrijeme da postanete šareni, pogotovo ako ste željeli isprobati zabavnu, svijetlu nijansu poput ove narančasto-ružičasto-crvene! Nećemo se lagati, teško ju je održavati, ali je idealna opcija za one koji se ne drže dugo jedne boje.

2. Pastelni vrhovi

Da se razumijemo, pastelne nijanse ovog proljeća nikada neće izaći iz mode. Ove godine, međutim, fokusiramo se samo na nijanse naših ciljeva. Vidjet ćemo dosta sličnih frizura koje će stvarati odvažne izglede, ali s pastelnim nijansama, a ne živim.

3. Medeni tonovi 80-ih

Super trendi boja za proljeće 2022. jer bakreni tonovi savršeno idu ruku pod ruku sa suncem, svjetlijim pramenovima i toplinom sezone.

4. Duboko bež

Sjećate se “bronde” trenda? Pa, vratio se na novi način. Vidim da mnoge plavuše prelaze na boje koje se ne održavaju i uključuju prirodniju paletu. Bež ima malo veću dubinu od ‘Bronde’ kako bi nadopunila prirodno pojačan izgled.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki