Kada jesti češnjak: ujutro ili navečer

Češnjak je zdrav proizvod koji ima antibakterijska svojstva, ali u isto vrijeme prilično specifičan okus i miris.

No, mnogi ga koriste kao dodatak jelima kako bi na kraju dobili zanimljivija jela.

Neki kažu da je češnjak preporučljivo jesti sirov kako bi se poboljšala kvaliteta zdravlja.

Ali u isto vrijeme, dva klinčića su dovoljna da se izbjegnu neugodne posljedice za tijelo.

U takvoj situaciji, pristaše pravilne prehrane mogu biti zabrinuti oko pitanja kada točno treba konzumirati proizvod.

Češnjak
Fotografija: © Belnovosti

Stručnjaci napominju da češnjak treba jesti sirov i svjež za maksimalnu korist.

U tom slučaju to treba učiniti prije jela, na prazan želudac. Stoga je najbolje vrijeme za pojesti klinčić prije doručka.

U tom slučaju začin potiče pravilnu probavu, poboljšava rad jetre i mjehura, a također sprječava srčane probleme i kontrolira razinu stresa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki