U trendu: konturiranje četkicom za zube

Ovdje u redakciji volimo dobru (ljepotica) hack. Ranije smo pisali o tome kako samo vatom i svojom maskarom možete postići voluminoznu i voluminoznu maskaru duge trepavice dobiva. Ali sada je u trendu još jedan beauty trik; naime tvoje lice oblikovanje, četkicom za zube. Da, dobro ste pročitali.

Savjet za proračun?

Jeste li tada mislili da ste sve vidjeli? klaun konturiranje i Božićno konturiranje bili potpuno vrući i događali se? Razmisli još jednom. No, ovaj vas trend ne uči na koje kreativne oblike se trebate našminkati, već kakav beauty alat koristite dok se šminkate. Ako moramo vjerovati vizažistici Miriam Marroquinn, četkice za zube najbolji su i najjeftiniji alat za uljepšavanje vašeg lica. oblikovanje. Napomena: ovo su četkice za zube s vrlo mekim vlaknima.

Niste uvjereni? U nastavku pogledajte njezin demo. I trebate li tečaj obnove znanja iz ‘Contouringa’? Rado ćemo vam pomoći, kliknite OVDJE.

Slika: iStockphoto, Instagram, Izvor: Metro UK

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki