Glas Dustyja iz “Aviona” postaje i glas iz “Bajke s orkestrom”

Glas Bena Tena i Dustyja iz “Aviona” postaje i glas glazbeno-edukativne emisije “Priče s orkestrom”.

Zajedno s Milicom Gladnishkom, pripovjedač bajke “Tri brata i zlatna jabuka”, koja će 26. listopada premijerno biti izvedena na pozornici dvorane “Bugarska”, je glumac Ivan Velchev, koji je koju vole sva djeca.

Dao je glasove brojnim animiranim likovima, uključujući Vertoglava (Kako izdresirati zmaja), Bugs Bunnyja u “Otkačenim slikama”, neobičnog tvorca aparata za hranu Flinta Lockwooda (Oblačno s meatballsima), Velchev je poznat i iz serije “Petar” Pan”, igrajući ulogu istoimenog glavnog lika u produkciji Metropolitanskog kazališta lutaka.

Glumac govori o izazovu sudjelovanja u projektu “Tales with Orchestra”.: “Izuzetno sam sretna što sudjelujem u ovoj inicijativi i što ću biti partner glumici poput Militse na pozornici. Oboje smo uložili puno želje i emocija u ovu avanturu. Ideja predstave je predstaviti bugarske narodne bajke na drugačiji i zanimljiv način, djelujući na dječja osjetila i percepciju kroz slike, zvuk i glasove. Za njega su naš folklor, naše priče i kultura nevjerojatno bogati: „Od njih se uvijek ima što uzeti i naučiti! A veliki orkestar svakako će doprinijeti da sve bude čarobno…” – dodaje glumac.

Predstava je osmišljena za djecu od 3 do 11 godina, a posebno ju je osmislio tim dječjih psihologa, odgajatelja, glazbenika, teatrologa, scenarista, a ima za cilj razviti individualnu percepciju djece i upoznati ih s različitim umjetnostima. Dvojica pripovjedača zajedno, uz orkestar klasičnih i narodnih instrumenata, dirigenta i umjetnike koji u stvarnom vremenu crtaju slike iz bajke, potaknut će dječju maštu.

Priče s orkestrom nisu koncert ili opera, nisu kazalište ili crtani film, već uzbudljivo iskustvo. Dođite 26. listopada u 11:00 sati u dvoranu “Bugarska” gdje će djeci biti najzanimljivija igra s maštom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki