Poljakinja okrunjena za Miss svijeta 2022. (VIDEO)




Fotografija: zamrznuti kadar

Poljakinja Karolina Beliawska okrunjena je za Miss svijeta na ceremoniji u Portorikuna kojem su sudionici i organizatori izrazili solidarnost s ukrajinskim narodom, objavio je CNN.

Nositeljica titule ima 22 godine, bavi se manekenstvom i pohađa magisterij menadžmenta. Ljepotica je aktivno uključena u volonterske aktivnosti, pomažući centru za beskućnike u svom rodnom gradu Lodzu.

Za prvu pratilju Karoline Beliavske izabrana je američka predstavnica Sri Saini, a treća je bila sudionica iz Obale Bjelokosti Olivia Yache.

Krunu Poljakinji predstavila je dobitnica titule “Miss svijeta 2019.” Toni-Anne Singh s Jamajke.

Uz tradicionalne nastupe i live žirije, glamurozna ceremonija uključivala je i poruke podrške Ukrajini. Miss svijeta 2019. pridružila se Celine Dion i Andrei Bocelliju u izvedbi pjesme “The Prayer” dok su cijela publika i svi na pozornici držali svijeće.

Na ekranu iza finalista pojavile su se riječi “Molitva za mir”. Organizatori su na svom Twitteru objavili da je nastup dio napora da se pokaže solidarnost s Ukrajinom. Preko 7000 svijeća upaljeno je tijekom emisije koja je emitirana u više od 100 zemalja svijeta.

76. izbor za Miss svijeta trebao se održati krajem ove godine, ali je odgođen zbog pandemije koronavirusa. Do polufinala je stiglo 40 ljepotica, a među njima nije bila aktualna “Miss Ukrajine” Oleksandra Yaremchuk. Prema riječima organizatora, u Kijevu je.

Izvor: BTA

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki