NEMOJTE jesti ovu hranu s jajima – štetna su za zdravlje

Jedna od namirnica koja se ne smije jesti s jajima je riba. Malo ljudi zna da se vitamini skupine B, koji su dio ribe, ne apsorbiraju kada se konzumiraju zajedno s kokošjim jajima.

Znanstvenici su otkrili koliko jaja trebate pojesti dnevno ako želite smršaviti

Osim toga, jela koja uključuju krumpir i jaja izuzetno su teška i kalorična. Ali to nije glavna opasnost njihove konzumacije. Činjenica je da krumpir neće dopustiti apsorpciju željeza i kalcija, čiji su izvor jaja.

Ako iz nekog razloga tijekom doručka jedete i voće i jaja, onda je razumnije odustati od takve navike. Ova kombinacija odličan je test za probavne organe.

Mnogi vole jesti kajganu u kombinaciji s ribanim sirom i prženom slaninom. Ovo je vjerojatno jedna od najštetnijih opcija za doručak. Ova kombinacija proizvoda previše opterećuje želudac, tvrde stručnjaci koje prenosi The Health Site. Osim toga, ova kombinacija može dovesti do debljanja.

Liječnik je otkrio 4 razloga zašto biste trebali redovito jesti jaja

Važno: Članak ne zamjenjuje uravnoteženu prehranu i savjetovanje sa stručnjakom!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki