Volonteri pletu za pomoć beskućnicima




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Humanitarna akcija „Utkaj toplinu“ za pomoć beskućnicima započela je treću godinu zaredom 17.09.2014.

Humanitarna akcija “Utkati toplinu” drugačija je kampanja koja pomaže beskućnicima. Riječ je o kampanji bez budžeta – za nju se ne skuplja novac, ali donatori ulažu rad, vrijeme i emocije kako bi pomogli potrebitima. Pletu tople kape, šalove i rukavice, koji su potrebni beskućnicima – posebno u vrijeme zime koja se približava.

Akcija se održava treću godinu zaredom i tradicionalno počinje sredinom rujna, a završava krajem prosinca. Prve godine u „Umijesi toplinu“ sudjelovalo je 80 volontera koji su ručno ispleli 330 kapa, šalova i rukavica kojima je ugrijano 228 beskućnika.

U drugoj godini, 160 volontera sudjelovalo je u akciji “Ispleti toplinu” i isplelo 1.800 kapa, šalova i rukavica, čime je ugrijano gotovo 1.000 beskućnika i osoba u nepovoljnom položaju. ” red “, domovi za starije osobe iz cijele zemlje, Bugari iz inozemstva, mladi, a sada i muškarci.

Vjerujemo da će ove godine akcija privući još više volontera koji će ugrijati još više ljudi u potrebi.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki