Lakiranje noktiju više nikada neće biti isto

Zbog svih sjajnih trendova lakova za nokte u ovom trenutku, kao što su Oil Slick Nails i Coffin Nails, imate želju da svojim noktima date novu boju svaki dan. Nažalost, lakiranje noktiju i ležanje u krevetu uz Netflix nije lako spojiti. Zato je ovaj praktični gadget stavljen na tržište. Juhu!

Tweexy

Zamjena ohlađenog položaja u krevetu za mjesto na stolici pokraj stola nikada nije zabavno. Srećom, sada imate Tweexy a možete samo lakirati nokte u krevetu bez da srušite bočicu. Tweexy je veliki prsten u koji možete staviti svoju bočicu laka za nokte i tako lako lakirati nokte te ruke. Želite li oslikati drugu ruku? Onda samo promijenite prsten. Pristajao bi svima i dostupan je u različitim bojama. Možete ga naručiti za 14,95 dolara na Amazonu.

Pročitajte i: Ovako možete u tren oka ukloniti ostatke crvenog laka s prstiju

Izvor: Metro.co.uk, Slika: Instagram, Istockphoto

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki