Priručnik za roditelje učenika prvog razreda




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

„Priručnik za roditelje prvašića“ namijenjen je roditeljima djece koja kreću u školu. Mogu ga koristiti i učitelji razredne nastave i drugi stručnjaci – socijalni radnici, pedagoški savjetnici, psiholozi, odgojitelji, resursni učitelji.

Priručnik ima za cilj poticanje dijaloga između obitelji i škole, poticanje dobrih odnosa između roditelja i učitelja.

Priručnik ispituje fizičke, mentalne i društvene aspekte školskog života. Sadrži korisne informacije o prehrani i dnevnoj rutini djece, kako im pomoći u učenju, džeparcu, mobitelu, sigurnom korištenju interneta, kako razgovarati s učiteljima i razrednikom, kako pomoći djetetu da izgradi odnos s tvoji kolege iz razreda.

Knjiga je autorski proizvod Udruge Roditelji.

Kako ga možete dobiti?

Publikacija od 2009. izlazi svake godine u ažuriranom obliku. Aktualno izdanje za 2014 može se dobiti besplatno na zahtjev škole ili organizacije koja radi s roditeljima i/ili djecom osnovnoškolske dobi.

Zahtjev možete poslati na office@roditeli.org, navodeći: broj traženih udžbenika, točnu poštansku adresu škole ili organizacije, ime i telefon osobe za kontakt.

Priručnici su besplatni, plaćate samo dostavu (kurirska služba).

Publikaciju možete pronaći u elektroničkoj verziji

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki